Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 "Olm bu bana da oldu lan." dediğimiz şeyler olduğu için yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tespitine koyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İşte adam o işi çok iyi yapıyor. Gayet de her gün karşlaştığımız son derece sıradan olayların ne kadar komik olabildiğini gösteriyor, o yüzden seviliyor bu kadar. Herkes kendinden büyükçe bir parça görüyor çünkü adamın karikatürlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 seninkinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İnsanlar kendilerinde senden de bir parça görüyolar, o yüzden sana tapıyolar OrÇun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hangi kitaptan bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uykusuz dergisi, haftalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 en buyuk mutsuzluk bence tum bu resimleri sırasıyla kaydederken her resimden sonra 2 saniyelik bir kitlenme yasayan firefoxtur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ayrıca 2 tane uykusuz eksiğim var onları nerden tamamlayabilirim ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kitap fuarlarında imza verdikleri zaman eksik sayıları vardı izmirde ama her fuarda varmıdır onu bilemiyorum =) Bir de Mutsuzluktan önce böyle aşkın taşkın şeyler çiziyordu onlar da rekordu. Bulabilirsem... iron maiden- Bi de monami ile tikveşli vardı da bulamadım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar