daverc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Beyler Belt of sun in 10.lvl inda summonlarda sun axe , sun sword gibi seyler war we baya guzel silahlar ama ben bunun mantigini anlayamadim..Artifacti level 10 a getirince ordaki silahlari summonmu edebilio? kac tanesini ediyor? nasi ediyor? niye ediyor ? :P bu konuda bilgisi olan warsa yardim lutfen tesekkur:)[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hepsini ediyor işte fakat kılıçların dmgı az geldi bana sadce gündüz ediliyor sadece gündüz ele alınıyor kılıçlar ama gece kullanılabiliyor relog olunca gidiyor yeni patchle ölüncede gidicek[signature][hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Trio look the short bastard coming! infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 damage elemental damage diyor onu anlamadim bide. Peki bu summonda bi limit warmi sukadar summon edebilirsin diye felan ?[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 öncelikle şunu belirteyim sun kılıçları çok iyi. artifact level 10 olunca summon özelliği geliyor. istediğin kadar summon edebiliyorsun. bir summon da tüm silahlardan yapıyor. bunlardan uygun olanı kullanıyorsun. elemantal demesi energy den dmg veriyor demek. bu da resist lerde energy den etkilenir demek. ayrıca kılıç %3 melee dmg, %3 style dmg, %7 melee combat speed e bonus veriyor. 2 kılıç kullanınca bunları x2 olarak düşün. buradan %12 lik bir dmg bonus ve %14 lük haste bonus alıyorsun birde relic sizdeyse oradan da gelenle çok iyi dmg lar çıkar. birde proc u var. energy resist decrease. bu proc ederse karşındakinin energy resist i düşüyor. o zamanda dmg i aynen yiyor. tek kötü yanı bence glath ın belirttiği şeyler[signature][hline]Shamar 50 Scout Hun Bukalemun 50 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ee oakdarda olsun be abi. :) gece gunduz cepte tas gibi mp silahlarla gezmek pek adil olmuyo ehe[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar