Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belt of sun

daverc

Öne çıkan mesajlar

Beyler Belt of sun in 10.lvl inda summonlarda sun axe , sun sword gibi seyler war we baya guzel silahlar ama ben bunun mantigini anlayamadim..Artifacti level 10 a getirince ordaki silahlari summonmu edebilio? kac tanesini ediyor? nasi ediyor? niye ediyor ? :P bu konuda bilgisi olan warsa yardim lutfen
tesekkur:)[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden...
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini ediyor işte fakat kılıçların dmgı az geldi bana
sadce gündüz ediliyor sadece gündüz ele alınıyor kılıçlar ama gece kullanılabiliyor relog olunca gidiyor
yeni patchle ölüncede gidicek[signature][hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish
Trio look the short bastard coming! infiltrator

Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şunu belirteyim sun kılıçları çok iyi. artifact level 10 olunca summon özelliği geliyor. istediğin kadar summon edebiliyorsun. bir summon da tüm silahlardan yapıyor. bunlardan uygun olanı kullanıyorsun. elemantal demesi energy den dmg veriyor demek. bu da resist lerde energy den etkilenir demek. ayrıca kılıç %3 melee dmg, %3 style dmg, %7 melee combat speed e bonus veriyor. 2 kılıç kullanınca bunları x2 olarak düşün. buradan %12 lik bir dmg bonus ve %14 lük haste bonus alıyorsun birde relic sizdeyse oradan da gelenle çok iyi dmg lar çıkar. birde proc u var. energy resist decrease. bu proc ederse karşındakinin energy resist i düşüyor. o zamanda dmg i aynen yiyor. tek kötü yanı bence glath ın belirttiği şeyler[signature][hline]Shamar 50 Scout Hun
Bukalemun 50 Infiltrator Hun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...