ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 merak ettim karakterlerine isim koyarken benim kadar düşünen varmı? oyun yüklendi şu an uzun süredir patch yapıyor. yükleme başladığından beri isim düşünüyorum(evet baya bi oldu)... Cimmerian açmayı düşünüyorum. acaba cimmerian ismi mi koysam.. (öğrendiğim kadarıyla Gaelic/irlandalı isimleri oluyormuş onlarda..) yoksa pvp serverda ztn herkez abuk isimler koyar nick vari bişi mi kullansam... çıkmazdayım :) sizden duymak isterim. isimlerinizi ne düşünerek koyuyorsunuz?
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben her oyunda farklı isim koymuyorum. genelde hep sardius oluyor benim nickim:) bence begendigin bi isim bul ve bütün oyunlarda onu kullan derim.
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ama.. ama o zmn sadece 1 karakter açabiliriim. ya 2. karakterim? :) deli olduğumu farkettiniz buraya kadar sanırım. haha
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu durumda kendine ana isim olarak sececegin ismin tersten yazılısıda bir isim oluşturabilecek nitelikte olmalı:) mesela sardius genelde benim main char olur ama alt acarsam tersten yazılış suidras koyarım ismimi:P
Öne çıkan mesajlar