solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mart 2008 Darty faturalı, kutusu, garanti belgesi, kitapçığı her bi haltı eksiksiz, yeniyle farkı yok, 110 liraya vercem yenisi 130-140 lira inanmıyosan araştır vatandaş! MSN: [email protected] ayrıca pm de gönderebilirsiniz bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bilmiyorumkim ne düşünür ama 20 milyon ucuz olsun diye başkasının sacına sürdüğü şeyi kullanmam sahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kullanılmış şeyi 20 milyon farkla kimse almaz. söyliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benim saçım temiz abi, kıvır kıvır bide. maksat vatandaşa hizmet. ahanda bu alet: http://www.braun.com/global/products/beautycare/haircare/satinhair/satinliner.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kisisel bakim urunlerini 2. el ufak bir farka satmak cok zor "ben temizim" demekle olmuyor :p yinede bol sanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 viktor sen yapma bari gençlik bitmiş :) ya siz alıcam diyin ben size her türlü güzeliği yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok yani piclik olsun diye yapmiyorum :) braun cruizer3 mu ne almistim bende getirdim su duzelticisini kullaniyim dedim benim sakal cok kalin geldi satmaya calsitim kimse almadi ki tras basligi filan kullanmamistim icindkei mekanizma direk gicir gicirdi patladi oyle elimde komik fiyatlar verdiler 3 gunluk urune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu da aynen tertemiz amma bakalım. ilgilenene ben güzellikler yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar