ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 slmlar, şimdi durum şu; oyun kuruldu güzel, 5mb lık patch yapıldı güzel, 95mb lık patch yapıldı güzel, 632mb lık patch yapıldı o da güzel, sonra girildi oynandı lvl 5-10 kasıldı vesaire sonra oyundan çıkıldı saat olmuş 02.00 yatıldı. buraya kadar herşey normal sabah kalktım çalıştırdım 15-20 dakika boyunca repiar bilmemne bişeyler yaptı oyun şimdi 1gb lık bir patch çekiyo herhangi bir yere bağlayamadım dün gece kapatırken hata vermişti oyun vista 32bit service pack1 li kullanıyorum nedir olay fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o hatayı bi cok kişide veriyor oyundan cıkarken bazen. o repiar olayını yaptırmadım hiç. yani sordu da ben yaptırmadım. belki onu yapınca oluyodur o patch olayı. bana olmadı cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 demekki oyun repair etmek isterse 'no' dicez bundan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende de aynı durum oldu, ok dedim, repair icin dosyaları kontrol etti tek tek, bi sorun göremeyip normal bi sekilde acti oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 işletim sistemin vista değil sanırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 vista64bit SP1 var.. ara ara sapıtıyor öyle.. no diyip geçiyorum, problem olmuyor ama can sıkıyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar