St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dostlar ben bunun i've tri so hard ... tan sonra elektroyla çaldıkları veersiyonunu(kısaca klipteki versiyonunu:))arıyorum kazaadan bunu ayırt etmenin bir yolu varmı?Bissürü my immortal var orda.Ya da başka nerden indirebilirim?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ne yazıkki yok :)[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke...
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sen kendın edıtlıcen onu bır suru vıdeo edıt programı var ıstedıgın yerı kesıcen[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: rexx, 08 February 2004 22:38 tarihinde demiş ki: sen kendın edıtlıcen onu bır suru vıdeo edıt programı var ıstedıgın yerı kesıcen anlamadım,anlamamda o editten falan.direk bi link neyim veremezmisiniz?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros [Bu mesaj Lykastos tarafından 08 February 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 direk indir klibi kesin çözüm sonra bahsedilen proglamlarla o parçayı ayırır sırf o bölümü dinlersin CDde o solo yok bu arada[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 live yazani indir.[signature][hline]- never too old to learn!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dan ku buldum.evet cd deyok.birde şarkıyı dinlerken cdden sonlara doğru(tamamında varda sonda daha belli)bir tınlama vardı ben kopya olduğu içindir diyodum meğersem orjinaldede ölemiş :)neden acaba[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Valla ben balına bitane indirdim i-mesh den ve klipteki gibi çıktı :) Şans işte
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 peki nede böyle acaba?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
Öne çıkan mesajlar