Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 http://www.ebaumsworld.com/helicopter.html yeni buldum :)[hline]Theory is when one knows everything but nothing works. Practice is when everything works but nobody knows why. In our lab, we combine both of them in a successful way: nothing works and nobody knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 güzel ehe[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 abi bu oyunu oynarken bazen kendimin özürlü ooldugununu düşünüyorum :)) sinir etti eheh[hline]Theory is when one knows everything but nothing works. Practice is when everything works but nobody knows why. In our lab, we combine both of them in a successful way: nothing works and nobody knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 cok guzel yaf adamı kasıyo en cok 456 puan yapabıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 637 yaptım da bariz bikaç bin yapmak lazım eheh şu oyunu bile adamakıllı oynayamıoz :)[hline]Theory is when one knows everything but nothing works. Practice is when everything works but nobody knows why. In our lab, we combine both of them in a successful way: nothing works and nobody knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 737 yaptım oleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 2687 har.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 767 sly oheee :) sallama lemn :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 956[hline]Theory is when one knows everything but nothing works. Practice is when everything works but nobody knows why. In our lab, we combine both of them in a successful way: nothing works and nobody knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 ne sallıcam :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 eğer düşndüüm oyunsa (sadece mouse sol tuşla oynna, ve helikopteri havaya kaldırdıınız ve bıraktıınız oyun) bi arkadaş 1500 yapmıştı, ve bi kız dı :) utanın :P[hline]Why can't you see that I try When every tear I shed Is for you? To Bid You Farewell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 1178 ehe yavaş yavaş ısınıyo insan :)[hline]Theory is when one knows everything but nothing works. Practice is when everything works but nobody knows why. In our lab, we combine both of them in a successful way: nothing works and nobody knows why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 eheh. ben bi yaptım 2. denememde. şimdi 700-1000 arası takılıorum :) eheh. bende yawash çalışıo ondan kolay ehe. hızlı olsa zor da..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Volfi siz dwarflar ayrım yapıyorsunuz yani? Kızmış, kızlar oyun oynayamaz diye bi kural mı var be? *! Ema'ya rapor eder *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 10 dakka sonunda 1043 anca[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 4183 isteyene atıım ss sini[hline]o bana yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 lol 684'de bişi var, yani 7 kere aynı yerde ölünmezki:))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 988 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2002 1634 bugünlük, hala 684'te yandığım oluo bu arada:))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 17 Ekim 2002 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 said: Berk, 17 Ekim 2002 21:55 tarihinde demiş ki: Volfi siz dwarflar ayrım yapıyorsunuz yani? Kızmış, kızlar oyun oynayamaz diye bi kural mı var be? *! Ema'ya rapor eder *yok anam haklı çocuk, 5 denemede en çok 119 yapabildim :P bu arada internet bölümüne taşıyorum. [Bu mesaj Emaleth tarafından 18 Ekim 2002 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 4636! ss var *hava atar* haha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 huaa yıllar önce c de ben de bunun çok benzeri bi bişey yazmıştım burda 900 küsurda takılıom eheh[hline]a.k.a necroCannibal ud49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 2285 yaptım hawamı basmaya gelmiştim millet 4000 küsur yapmış lol[hline]Tanrı'yı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 lol walla ben 4000 küsdüerlü bişi yaptım nası yaptıgımı annmadım bile ama işin olayı yuklardan gidin hep irtifa kaybetmek çok dah akolay hem engeli geçiosunuz aşadayekn yükselmek daha zor[hline]your brain is useless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2002 ii de bu oyun multi deil ki :)[hline]Mooom this cat's being dildo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar