mono Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 "Yamaha RBX6jm" John Myung imzali seri (dream theater) Turkuaz yesili 6 telli Kulaklari altin kaplama klavye sinde sedeften sonsuz isareti islemeli ebony klavye 1 ay sahne gordu ciziksiz darbesiz 1.5 yildir ev studyo arasi gezdi +hardcase +aski +yedek 6lik daddario acilmamis tel seti +jack 600$ istanbul ici tercihim detay icin pm ps. fotograf koymaya calisiorum[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Almak isteyen bassist arkadaşlara tavsiye ediyorum. 600$ hem bu bass için hem de hardcase için gerçekten çok iyi. Tünelde görmüştüm bu bass ı 1000euro nun üstündeydi fiyatı. Almak isteyen kaçırmasın derim. Bassist olsam hemen alırdım.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ah ah param yokki :([signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 neden satıyosun?[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 omuzlari yorulmustur belki duyduguma gore agir bi gitarmis[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar