TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 koreli ve çinliler insan değilmi
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Şarkıcı yıldoyu diyosan eet, eski oyuncudur. dfhd dayanamadım
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kim atlıcak diyodum bende biri dayanamadı sonunda
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Iccup'a tekrar dalmayı düşünüyorum kurdum oyunu. Ladder rank'lere tanıdık için bakarken baya üstlerde gördüm seni Pentagram (2x2 idi sanırım.) Iccup hala canlı mı,ilk kurulduğu zaman gibi?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 inanma takimimdaki koreli arkadaşım ziyan etmek istedi ondan verdi statsını bana emanetçiyim =) gel bizim kanala op TD) turkler toplanir bizim kanalda. alkolsuz içecek servisimiz mevcut
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bnet öldü mü ya? Ladder'ı yok sanırım artık?
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 balıtride, benle kapış 1v1 oha lan bnettte kapış benle 1v1 diyecektim
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 battle net yalan ya hekçı cıkıyor ehehe iccup daha iyi :) güvenli türk kavgaları falan ehh özlenen ortam harraslar oo
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Iccup keyifli ya, seviye oldukça üst seviyelerde, muhabbetine oyun atan yok gibi bişi, kasıyor millet deliler gibi.. Hele hala 2000 lerin başlarında kalmış biri için (bu ben oluyorum) türlü türlü dumur anlarıyla dolu oyunlar yaşatıyor. ele almadan 4dk önce ettiğim laflardan seçmeler: "hahahah 14 nexus ne ya" "sdfsds o ne kadar erken gaz almak ya" - böyle bi 14 kadar speedling üstümden geçti akabinde. "lan bi pylon eksik sanki burda, unutmuş adam :>" - proxy gateway üzdü. "goon harasa bile gelmedi adam, en fazla dt gelir koyarım girişe bi kaç mayın" - dt drop geldi, hiç keyif almadım :( micro devri bitmiş gibi bişi olmuş, çok daha macro odaklı oluvermiş sc. ama ne yalan söliyim çok keyif alarak oynuyorum hala D/D+ larda sürünsemde hala.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gel bizim kanala op TD) ye bağırımıza basalım seni gurbet ellerde tek kalma -_-
elm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kaede said: wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :) İi de venom betadan beri oynuyordu hangi vakti zamanı :D
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lol fail, o değil de venom yabancı klanda oynuyordu galiba (excello idi sanırım), niye bıraktı. emeklilik yaşı mı geldi? =p
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Oyunu kurdum,ıccup'a geliyorum. Yalnız ilk kurulduğunda oynamıştım iccup'ta 1.5 sene falan olmuştur heralde,patch,anti-hack yazılımı,server listesi falan edinebileceğim bir yer gösterebilir misiniz?
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 çoktan bulmuşsundur gerçi de iccup'un sitesinde -> iccup.com, hepsi var mappack, launcher, son patch vs.
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 haha lan bölümde asayiş berkemal mi diye bakarken başlığa gözüm çarptı, bir anda aklıma geldi. medicte bi eleman vardı. kesin fake bi zibidiydi, adam bi hack bulmuştu. herif base e bir tane probela geliyordu. adamın probe 5000 vuruyordu. hatchery, cc, nexus artık neyse tek vurup basıp gidiyordu. kimdi lan o?
ggterran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 huun said: haha lan bölümde asayiş berkemal mi diye bakarken başlığa gözüm çarptı, bir anda aklıma geldi. medicte bi eleman vardı. kesin fake bi zibidiydi, adam bi hack bulmuştu. herif base e bir tane probela geliyordu. adamın probe 5000 vuruyordu. hatchery, cc, nexus artık neyse tek vurup basıp gidiyordu. kimdi lan o? oha 5000 xD, nasıl hackmiş o (:
wiski Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 en iyi sc oyuncusu Oyman'dır arkadaş. anam ali abi de patiymiş ^^
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bi takım sıralama yapıyor insanlar ama bilemiyorum kim geliyor benden sonra
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 senden sonra kimse yok olm, en sonda sen varsin. kehkehkeh
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Tekrarlıyorum Sc konusunda Yıldo tektir. Yani bunu bende demiyorum belirli otoriteler söylüyor ararsanız bulabilirsiniz.
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Kim o otoriteler? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 benden mazbatasını almamış arkadaşların iddialarını dikkate almayın lütfen.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 huun sana Yıldo'yla karşılaşma ayarlarım çok istersen ama üzer seni bak diyorum.
Öne çıkan mesajlar