Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi starcraft oyuncusu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iccup'a tekrar dalmayı düşünüyorum kurdum oyunu.

Ladder rank'lere tanıdık için bakarken baya üstlerde gördüm seni Pentagram (2x2 idi sanırım.)

Iccup hala canlı mı,ilk kurulduğu zaman gibi?
Mesaj tarihi:
Iccup keyifli ya, seviye oldukça üst seviyelerde, muhabbetine oyun atan yok gibi bişi, kasıyor millet deliler gibi.. Hele hala 2000 lerin başlarında kalmış biri için (bu ben oluyorum) türlü türlü dumur anlarıyla dolu oyunlar yaşatıyor.

ele almadan 4dk önce ettiğim laflardan seçmeler:
"hahahah 14 nexus ne ya"
"sdfsds o ne kadar erken gaz almak ya" - böyle bi 14 kadar speedling üstümden geçti akabinde.
"lan bi pylon eksik sanki burda, unutmuş adam :>" - proxy gateway üzdü.
"goon harasa bile gelmedi adam, en fazla dt gelir koyarım girişe bi kaç mayın" - dt drop geldi, hiç keyif almadım :(

micro devri bitmiş gibi bişi olmuş, çok daha macro odaklı oluvermiş sc. ama ne yalan söliyim çok keyif alarak oynuyorum hala D/D+ larda sürünsemde hala.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kaede said:
wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :)

İi de venom betadan beri oynuyordu hangi vakti zamanı :D
Mesaj tarihi:
Oyunu kurdum,ıccup'a geliyorum.

Yalnız ilk kurulduğunda oynamıştım iccup'ta 1.5 sene falan olmuştur heralde,patch,anti-hack yazılımı,server listesi falan edinebileceğim bir yer gösterebilir misiniz?
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
haha lan bölümde asayiş berkemal mi diye bakarken başlığa gözüm çarptı, bir anda aklıma geldi.

medicte bi eleman vardı. kesin fake bi zibidiydi, adam bi hack bulmuştu. herif base e bir tane probela geliyordu. adamın probe 5000 vuruyordu. hatchery, cc, nexus artık neyse tek vurup basıp gidiyordu.

kimdi lan o?
Mesaj tarihi:
huun said:

haha lan bölümde asayiş berkemal mi diye bakarken başlığa gözüm çarptı, bir anda aklıma geldi.

medicte bi eleman vardı. kesin fake bi zibidiydi, adam bi hack bulmuştu. herif base e bir tane probela geliyordu. adamın probe 5000 vuruyordu. hatchery, cc, nexus artık neyse tek vurup basıp gidiyordu.

kimdi lan o?

oha 5000 xD, nasıl hackmiş o (:
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...