Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 NEDEN YAŞADIĞIMI BULDUM: PATİCİĞİN FORUMLARINA GİRİP ABUK SUBUK CEVAPLAR VERMEK İÇİN YAŞIYORUM:P evet niye yaşıyoruz?bize bir yaşam verildiği için yaşıyoruz.sen açlıktan ölürken size bir yiyecek verilse yemezmisiniz?zehirli olup olmadığını yedikten sonra anlayacaksın...(bişi daha keşfettim iğrenç örnek veriorum...belkide yaşamamın nedeni iğrenç iğrenç örnekler vermektir...)yaşamda böyledir.sana bir yaşam verildiyse yaşayacaksın...iyi veya kötü(yemek örneğini karıştırmayın bi an saçmalayasım geldi).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Eğer dinleri ve günah gibi kavramları kabul edersek...(aramızda etmeyenler var sanırım ondan diyorum) Kendi belirleyemeyeceği bir konuda bir dilencinin çocuğu olmak sakat doğmak gibi olumsuz görülen olaylarında olumlu yanları vardır bence...sonuçta ben o kişiden daha fazla olanaklara sahibim ve benim de din ler de anlatılan "günah" kavramlarını gerçekleştirmem daha kolay o sakat kişiden... o zaman varsın ben sakat doğaydım da dünyadaki bütün hayatım zehir olsaydı...ama cennete girseydim sonsuza kadar zevk sefa oh... şimdi ben mi şanssız oldum...hayır tabikide olay bulunduğun durmu avantajına çevirmek onu iyi kullanmakla alakalı... ama neden yaşıyoruz sorusuna bir cevap bulamıyorum... bazı arkadaşlar cennet, cehenneme gitmek için test demiş bu tes cennet cehennem falan niye var? durup duruken Allah cennet yaratıyo, sonra iki tane insan yaratıyor...sonrada onlar yiyipte dünyaya gelsin diye elma koyuyor oraya... ellerini altında herşeyleri olmasına rağmen gidipte o yasak olan meyvayı yiyorlar...ilgnç yani tek kelimeyle ilginç... şeytan olayına gelince benim bir arkadaşımın görüşüne göre, ki bende bir kısmını desteklemekteyim.şeytan insanların ondan üstün ondan daha iyi bir kul olmasını kaldıramamış..bir deyişle Allah'ı insanlardan kıskanmıştır...bu kadar çok sevmektedir Allah'ı ve bir idia atar bende kıyamete kadar o çok sevdiğin kullarını yoldan cıkarıcam diye... yine çok dağıldım yazarken toparlıyamıycam böyle bırakıyorum yazıcak bir kaç şey daha var sanırım ama artyık yarın yazarım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: jeykil, 09 February 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Yaşamlarına bir neden ararken insanların bazıları dine, bazıları ahlaka, bazıları yüksek ideallere.... başvururlar. Bunlar bizleri, boşuna yaşamadığımıza inandıran, hayatın bunaltmasından, bezginliğinden korunmak için güçlendiren unsurlardır bence. konu hakkındaki en iyi yorum bence açıkcası ben yüksek ideallerim için yaşıyorum said: Xaer_Aloneheart, 08 February 2004 02:57 tarihinde demiş ki: yaşamak güzel çünkü etrafımda beni seven arkadaşlarım war şu ana kadar istediim herşeyi yapabildim annemi seviyorum babamı seviyorum ailemi seviyorum herkesle birlikte.. yaşıyorum çünkü bi amacım var geleceğim için çocuk sahibi olup onların dünya çapında başarılı olduklarını görmeden ölmek istemiyorum benim için yaşayan bi ailem war aşık olduum bi kız war.. yaşamak kötü iğrenç şu ana kadar istediğim herşeyi fazlasıyla yapabildim seven değer veren arkadaşlarım var annemide babamıda sevmiyorum kardeşimi seviyorum bir amacım var gölgelenmeye çalışılan hiç bir zaman için çocuk sahibi olmayı düşünmedim benim için yaşayan ailem var ama doğrusunu düşünemeyen [hline] ayrica niye yaşıyoruz artık biraz şans olarak mı yorarsınız yoksa şanssızlık mı bilemem ama binlerce(?) sperm arasında birinci biz geldiğimiz için dünyaya gelmişiz yaşayıp gidiyoruz yaşadım umutlarim ideallerim için yaşıyacağım bunlar için ama bir başarıyı ele geçirince diğeri geliyor hep bir ilerisi en üste gelince geçilmemek için özetle böyle düşününce karamsarlığa sürüklüyor insanı belki birilerinin mesleklerini en üstteyken bırakmalarının nedenide budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 benim pek yaşamayı sevdiğim söylenemez intiharı iki kere deneyip beceremeyen biri olarak ama bazen eğlenmiyorum da değil valla bu konuya fazla kafa yormayın bana benzersiniz.ben bıraktım düşünmeyi ne yaparsam eğlence olsun diye yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 neyse millet ölmeyi deneyipte ölemeyen bizlerin şerefine içiom cümleten iyigeceler ben kaçarrrrr byessssss eğlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar