Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Sanatçı: Kylie Minogue Albüm: X (Reissue) Türü: Pop Çıkış Yılı: 2008 Parça: 14 01. 2 Hearts 02. Like A Drug 03. In My Arms 04. Speakerphone 05. Sensitized 06. Heart Beat Rock 07. The One 08. No More Rain 09. All I See 10. Stars 11. Wow 12. Nu-Di-Ty 13. Cosmic 14. All I See (Feat. Mims) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 20 Mayıs'ta Kuruçeşme'deydim,gerçekten kendi performansı eski Kylie olmasada playlist'in süperliği ve sahnedeki dansçılar olayı götürdü.Yeni albümünden birkaç şarkı abandı zaten ama eski şarkıları hep cover düzeninde gitti o yüzden yeni şarkıları daha çok gözüme battı,güzel albüm X. Kylie de görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kylie Minogue severim ama bu senenin başına kadar cisim olarak severdim :D bu senenin başında bi şans vereyim dedim x albümü gerçekten çok başarılı hele şu anda kulaklarımdan geçen şarkı olan 2 hearts şarkısı çok güzel kylie nin konsere ne kadar gitmek istesem de hem parasızlık hemde abi hdi kylie gidelim diyince arkadaş çevremdeki hastır lan cevapları vazgeçirdi. Benim gibi fazla pop dinlemeyen biri bile sevdiyse kylie fanları bu albüm için çıldırmıştır herhalde :D ayrıca kylie'm aşığım sana anla artık beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 madonna bir bu kadın 2 ama madonnayı geçer bu karı az kaldı az bu albüm onun habercisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 NoS said: hdi kylie gidelim diyince arkadaş çevremdeki hastır lan Selam söyle onlara,görebilecekleri en mükemmel sahne şovuydu,canlı canlı Popstar nasıl olurmuş göreceklerdi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar