BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 -Ya gel tiyatroya gidelim -Bırak yaa ne işim var tiyatroda -Komedi bu 2 perde -Öyle miiii? Peki kimler oynuyor? -Hadi Çaman, Halit Akçatepe, Suna Keskin -Nerede olacak bu olay? -Marmara Üni. Göztepe Kampüsü'nde Dr. İbrahim Üzümcü Kültür Merkezi sınırları içerisinde -Ee hangi gün hangi saat? -10 ve 11 Şubat akşamlarında 20:30da -Tamam onları anladık, peki bilet ne kadara patlıyor? -Sadece 5 milyon -Deme! -Walla öle -E ne duruyoruz gidelim o zaman! -Ehe ehe gidelim bari :) -E adı neydi oyunun? -Konu başlığında yazıyor ya gir paticiğe bak -Haa tamam[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 babacum bi esprisi mi war bilmiorum ama hasterim yazıo imzada[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 -gidelim mi? -gidelim gidelim. -tamam, hangi gün? -hmm 10unda olabilir -emin misin???[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 babacum paticik'i sosyalleştirme ve kültürlerini geliştirmek adına komisyonlu tiyatro bileti satıcısı olmuş[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ilgilenenler benimle öm den alaka kursun (kontak kursun demek istemedin ne o öle "you must contact me" geyikleri)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 saat uymadı yer süper ama..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 babacum icip icip topic acma diyorum ne bu gene irenc irenc espiriler[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 alla alla espri benim değil mi istediim gibi yaparım :) hem ne olursa olsun ben yaptım oldu gelecek olanlar öm den mesaj atsın heel[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evet çok kültürolojik[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bu babacum a da bir sınır getirmeli.. adam resmen tek başına tüm paticik adına seyyar satıcılık yapıyor. Lan bi sakin dur. Kozmetik ürünü derken şimdi de tiyatro bileti. Yakında bu adam siteyi satar falan.. yakında görürüz artık: Şok Şok Şok Şopadak! Boğaz köprüsünü tam 26 ayrı kişiye satan BabacumMostors isimli şahıs kazandığı paralar ile isviçreye giden trene binmeye kalkışırken yakalandı. Pişman değilim, yine olsa yine yaparım diyen BabacumMostors polis eşliğinde Beyoğlu Emniyet Merkezinde sorguya alındıktan sonra Bayrampaşa Cezaevine kapatıldı. Yaptığı açıklamada pişman olduğunu ; ve bir daha tekrarlamayacağını söyleyen BabacumMostors şimdi el altından kozmetik ürünleri ve Tiyatro biletleri satıyor....[signature][hline]-End of Transcription-
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 estel yanlış olmuş o .. gözaltına alınan BabacumMostors sorgu sırasında "hani ben göz altında değilim" esprisi yapması üzerine karakoldan dövülerek dışarı atıldı böylece dolaylı yoldan serbest kaldı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yok canım abartmayın şimdilik denizcilik işletmelerinin gemilerini satıyorum millete daha karlı, her şl,imana yanaşan gemiyi yeni gemi sanıyorlar aynı gemiyi gün içinde 10 kere fln satıyorum hem satmak mı? satmak yoook yiyiciyim ben[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 wtf? yuh :P daha iyi bi zamanda olsaydı topluca giderdik :P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hayde hayde şlehre kumpanya gelmiş hanım![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar