umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya ben bu gruba giren gruplar arıyorum daha önce yazılmış olabilir ben bulamadım kızmayın ltf. şöle piyanolu flütlü falan rhapsody tarzında grup ne var ?[signature][hline]...:::Married With Children:::...
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 direk olarak bu tür diemeyiz tabii ama anathemanın da çok güzel enstrümantal parçaları vardır öneririm[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Jethro Tull...[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away...
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 melodik metal diye geçiyo daha çok o tür gruplar haggard'ı dene
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nightwish[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nightwish ve haggard elimde mevcut[signature][hline]...:::Married With Children:::...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 mauhauah asi berk.. valla ben ilk defa duyuyorum öle bi grup:) nightwish biliom bitek de arama sitelerinde çok çıkıo ![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 oha jethro tull bilmemek??!! e yuh yuhara hatta!![signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Melodik death metal arıyorsan Dark Tranquillity tam sana göredir.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Öne çıkan mesajlar