infected Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 tamam ya numetal olsun öff... al sana bikaç şarkı daha Dream Theater - The Glass Prison Dream Theater - Metropolis Pain Of Salvation - Undertow Pain Of Salvation - Rope Ends Pain Of Salvation - Chain Sling Pain Of Salvation - Dryad Of The Woods Pain Of Salvation - Inside Out Fear Factory - What Will Become Fear Factory - Back The Fuck Up Fear Factory - Full Metal Contact seç beğen al[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 güzel bi liste oluo bütün downloadlar bitince son halini yazarım digimortal dan 1 şarkı bile giremez listeme :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bu tür metal dinlemiyorum da belirteyim girmişken: başlık iyi adam çekiyo eheha[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eheh ne alaka lam nesi çekio ? :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ne alaka mı merak ettim atladım direk playlist oluşturuyorum diye bi başlık koysaydın girmezdim yani o alaka[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eheh çok yaratıcıyımdır :) ya eve gelirken bugün odamda metal festivali yapıcam diye gaz verdim kendime başlık oradan çıktı[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: arcane, 20 Mart 2003 17:40 tarihinde demiş ki: digimortal dan 1 şarkı bile giremez listeme ike o nie şimdi ille SEPULTURA RULAAZ! dedirtecek bana.[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Arcane cim başLıorum bende canım işLerimden doLayı göremedim kusura bakma...Hmm bi arşiv e bakaLım!! Cyrptopsy - Equivalent Equilibrium Cyrptopsy - Shroud Amon Amarth - Abandoned Anorexia Nervosa - A Doleful Night In Thelema Anorexia Nervosa - The Drudenhaus Anthem Blackend - Danse Macabre Dismal Euphony - Abandon Dissection - Son Of The Mourning Einherjer - Dreamstorm Gorgoroth - Krig Gorgoroth - The Devil Is Calling Horna - Imperial Devastation IMMORTAL - At the Hearth of Winter IMMORTAL - Battles In The North IMMORTAL - Pure Holocaust IMMORTAL - TYRANTS Necrophagist - Foul Body Autopsy Necrophagist - Advanced corpse funnor Opera IX - The Oak Profanum - The Serpent Crown Vargavinter -Den lyoska örn Ouija - When The Sun Shall Die Benden şimdilik bu kadar eğer bunların içinde beğendiğin olursa söle bana sana yollarım albümlerini..Yardımcı olduysam ne mutLu bana...[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hmm çekecek çok mp3 birikti downloaduna kuvvet kazaa .. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: infected, 21 Mart 2003 22:32 tarihinde demiş ki: said: arcane, 20 Mart 2003 17:40 tarihinde demiş ki: digimortal dan 1 şarkı bile giremez listeme ike o nie şimdi ille SEPULTURA RULAAZ! dedirtecek bana.sepultura ile ne alaka benim dediğim.sende baya bi yanlış dil kullanımı var.rock yazmışsın her tür olur diyorsun öbür başlıkta da.digimortal dan bi şarkı bile giremez çünkü digimortal konsept albümdür konsepti ölümsüzlük, fakir-zengin,insan vs makine gibi şeylerdir, müzik yeterince sert değildir, zaten öyle olması gereklidir konsepte uyması açısından.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 baslatmayin simdi, dagitirim ortaligi haA! :P Alin size hard rock! Black Label Society - Lords of Destruction Black Label Society - Graveyard Disciples Black Label Society - No More Tears Black Label Society - Sold my Soul Black Label Society - Beneath the Tree Biraz daha cirkin muzik! Fear Factory - Egde Crusher Fear Factory - Hi-Tech Hate Fear Factory - Smasher Devourer Slayer - Payback Blindside - Sleep Walking Biraz yavasliyalim. MSG - Neverending Nightmare Deep Purple - Child in Time NIN - Fragile NIN - Dead Souls Bide bonus yeni bir grup. Kendiler new metal yapiyor, numetal degil. Speed Metal sayilabilir. Hemde sololar var sarkida, shreding stuff. Super, butun yeni gruplarinin ustunden silindir le gecer. Shadows Fall Ornek sarki; Of One Blood hadi iyi dinlemeler[hline]Can't rain all the time... [Bu mesaj Draven tarafından 22 Mart 2003 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Oha black label society ile shadows fall süper Draven dopaçı bana daha önce söyleseydin ya şunları ! :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bu black label society deki zakk wylde deli gibi ozzy osbourne un gitaristine benzio sitesine bakıyorum gitarı da aynı sanki..[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 süperim doğru tahmin.. oymuş deli bi adam bu[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: arcane, 22 Mart 2003 02:56 tarihinde demiş ki: Spice Girls - Wannabe alay etmeyelim arcane lütfen... Petek Dinçöz - Foolish Casanova[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: arcane, 22 Mart 2003 03:00 tarihinde demiş ki: said: infected, 21 Mart 2003 22:32 tarihinde demiş ki: said: arcane, 20 Mart 2003 17:40 tarihinde demiş ki: digimortal dan 1 şarkı bile giremez listeme ike o nie şimdi ille SEPULTURA RULAAZ! dedirtecek bana.sepultura ile ne alaka benim dediğim.sende baya bi yanlış dil kullanımı var.rock yazmışsın her tür olur diyorsun öbür başlıkta da.digimortal dan bi şarkı bile giremez çünkü digimortal konsept albümdür konsepti ölümsüzlük, fakir-zengin,insan vs makine gibi şeylerdir, müzik yeterince sert değildir, zaten öyle olması gereklidir konsepte uyması açısından.[hline] demek istediğim; slipknot diyorum, hayır diyosun. static x? hayır. godsmack? hayır. biraz daha sert müziğe girip fear factory diyorum, son albümünden giremez diyosun. sepultura o yüzdendir yane, anlatabildiysem. yanlış dil kullanımı olduğu doğrudur :)[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar