slayeer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 telefonu açık mı kapalı mı şarj etmeleyim ilk aldığımda yani şimdi?[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kapali[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben acık yapıyorum[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Açmadan şarj edilmesi gerekiyor en sağlıklısı bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Öyle diyolar ama alet zaten kendi kendine şarj olmayı kesiyor. Bi süre sonra soğuğo işte pil... 16 saat boyunca şarj etmek için adaptörü arada çıkartıp tekrar takmak falan lazım ama o da pek sağlıklı bi iş değildir sanırm...[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 açık kapalı farketmiyor.ama ilk aldıysan kapalı sarj et sonra farketmez[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 12 saat yeter..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya nasıl (buraya dikkat-->)şarZ edersen et eninde sonunda piller bozuluyo...kalem pille çalışan makine yapsa her firma süper olur aslında...alcatel bi ara yapmıştı süperdi...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 İlk alınışı bilmiyorum ama normalde tam olarak bittiğinde şarj etmelisin ve kapalı olarak. Yani böyle söylenir hep ama uygulamada çok yararlı olmaz. Zira telefonu aldığım ilk hafta bu kurala uyarım sonra sallamam[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ilk aldıımda 10 saat şarjda durdu kapalı olarak, sonra kendi bitene kdr sarj etmedim, kendi bitince şarja takıp teli açıorum hep ve çok iyi 4-5 gün duruo valla![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 İlk aldığında mutlaka kapalı şarj et, ama daha sonra açık olarak şarj edebilirsin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 telefon threadlari amma çok açılmaya başladı. Acaba yeni bir bölümmü gerekiyorkine? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yeni bölüm fikri çok iyi yeni nesil telefonlar hakkında çok sorular soruluyor[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben senin yerinde olsam kapalı şarj ederdim. Telefonu şarj olurken kurcalamak istiyorsan o ayrı. Açık ile kapalı arasındada pek birşey farkedeceğini sanmıyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi herkes kapali 16 saat sarj et dio ama kimse nie olduunu bilmio. bilen varsa aciklasin bundan soora oole yapalim ben de ilk aldiim telde sarj olayina cok dikkat ettim bole pil bitmeden sarja takmadim fln soraki telefonlarda direk eve geldiimde taktim sarja ister bitsin pil ister bitmesin ikisi de yaklasik ayni surede bozuldu zaten su anda 7650 kullaniorum istesem de istemesem de eve geldiim anda takiorum sarja cunku pil max 1.5 gun gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tel. yeni alındımı $arjınız daha açılmamı$ olacaği için yawa$ yawa$ ona antrenman yaptiriyorsunuz yani ilk ba$ında 18 yada 16 saat sonra bunun gibi bir kaç kez sonra yarisina inerek $arjınızın omrunu uzatalabilirsiniz..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 farketmez.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 birde hep 16 saat şarj et diyolarda bu olay hiç telefonun kitapçığında yazmıyor anlamadım gitti[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 walla bilin cesidine gore degisiyor lityumlari kullanmadan once 3 4 saat de etsen yetiyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kesinlikle fark etmiyor... çünkü 1 hafta sonra, direk açık şarj edeceksin pilin bitmesine izin wermeden gene şarja koyacaksın.. zaten o pil seni min. 1 yıl idare eder sonra bi pil daha alıwerirsin veya model değiştirirsin fazla üzerine düşme bence (takıntı yapar :-) ) Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar