Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl şarj etmeli?

slayeer

Öne çıkan mesajlar

Öyle diyolar ama alet zaten kendi kendine şarj olmayı kesiyor. Bi süre sonra soğuğo işte pil... 16 saat boyunca şarj etmek için adaptörü arada çıkartıp tekrar takmak falan lazım ama o da pek sağlıklı bi iş değildir sanırm...[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

ya nasıl (buraya dikkat-->)şarZ edersen et eninde sonunda piller bozuluyo...kalem pille çalışan makine yapsa her firma süper olur aslında...alcatel bi ara yapmıştı süperdi...[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

İlk alınışı bilmiyorum ama normalde tam olarak bittiğinde şarj etmelisin ve kapalı olarak. Yani böyle söylenir hep ama uygulamada çok yararlı olmaz. Zira telefonu aldığım ilk hafta bu kurala uyarım sonra sallamam[signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki:
"bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.."
Sosyal ağlarda paylaş

abi herkes kapali 16 saat sarj et dio ama kimse nie olduunu bilmio. bilen varsa aciklasin bundan soora oole yapalim

ben de ilk aldiim telde sarj olayina cok dikkat ettim bole pil bitmeden sarja takmadim fln
soraki telefonlarda direk eve geldiimde taktim sarja ister bitsin pil ister bitmesin
ikisi de yaklasik ayni surede bozuldu
zaten su anda 7650 kullaniorum istesem de istemesem de eve geldiim anda takiorum sarja cunku pil max 1.5 gun gidio
Sosyal ağlarda paylaş

Tel. yeni alındımı $arjınız daha açılmamı$ olacaği için yawa$ yawa$ ona antrenman yaptiriyorsunuz yani ilk ba$ında 18 yada 16 saat sonra bunun gibi bir kaç kez sonra yarisina inerek $arjınızın omrunu uzatalabilirsiniz..[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam......
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle fark etmiyor...
çünkü 1 hafta sonra, direk açık şarj edeceksin pilin bitmesine izin wermeden gene şarja koyacaksın.. zaten o pil seni min. 1 yıl idare eder sonra bi pil daha alıwerirsin veya model değiştirirsin fazla üzerine düşme bence (takıntı yapar :-) )
Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...