onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Alacağım mp3 player karar verdim herşeyiyle muhteşem ztn markası yeter SONY..Neyse markasını ve linkini de yazayım.markası SONY D-NE1 İşte Bu arada malum fiyatı 400 civarı bundan dolayı taksitle almayı düşünüyorum,ama taksit yapan yer pek bulamadım yani bu aleti bulunduran ve taksit yapan TeknoSA yapıyor,ancak onda da aleti göremedim.Bilginiz varsa bununla ilgili çook yardımcı olur..Şimdiden Saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ipod 400$ olana bak yani bunu tercih ederdim ben senin yerinde olsam, şu anda en ii mp3 player piyasadaki[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu arada bu mp3 player deil anladigim kadariyla mp3 cdlerini oynatan cd player hiç tavsiye etmiyorum! yawaş fln bunlar sen ipoda ver o 400 dolari[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 iyi hoş da ben mp3 CD player istiyorum.Ayrıca yavaş fln değil bunun bir alt modeline baktım kısaca süper yani sony kalitesini konuşturmuş.Tahmin bu da iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya md almak cok mantiksiz cok fazla sarki koymak istiyorum dersen ipod al bosuna para harcamiyim de 60$ a 128 mp3 player al yada 1 sony clie al 512 memory stick al? hem md boyu hem ekranli organizer felan hemde internete girersin hot spotlardan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mantıklı olmayabilir ama CD benim işime daha rahat geliyor diğer türlü uğraşamam o yüzden.[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 cd buyuk ama fiyat sarki bakimidan en mantikli secenek ama buyuk[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar