Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Swgyi Game Card kullanarak da register edebiliyoruz. Böylece gerek kalmyior kredi kartına ama bu Game Cardlar türkiyede bulunur mu?[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Türkiyede swg bile doğru düzgün bulunmuyor sanmıyorum şuan Game Card bulunduğunu ama onuda sanırım Avatürk getirir ilk olarak sonra yayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 garantide bir hesap actirip sanal kart kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 avatürk daha getirmedi..henüz bir bilgide yok..yazdan önce geleceğini pek sanmıyorum[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masterskywalker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 http://www.starwars.gen.tr/databankmain.asp?cat=2 burada satilanlar nedir peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar