murderdoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 3300 için nasıl yaparım?[signature][hline]You Have To Realize That Someday You Will Die,Until You Know That,You Are Useless... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bu tel. ile gprs bağlanamazsin sadece data alı$veri$i yapabilirsin.. Eğer hattın turkcell ise mesaj bolumune "Wap 3300" 2222 noya gonder bele$ ztn data ayarlarin gelir.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Vazgeçilir gibi deil bu Med Cezirler fırtınam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler yetmiyor $idddetin ne ho$ ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor firtinam felakatim hasretim yetmiyor sewi$meler $iddetin ne hoş ne güzel $efkatin sewdikce sewesim geliyor ölene kadar pe$indeyim bırakmam...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Sevgili Murederdoll bunu senin o imzan için gönderiorum.... If you’re frightened of dyin’ and you’re holding on... You’ll see devils tearing your life away. But...if you’ve made your peace, Then the devila are really angels Freeing you from the earth..... Bence sen önce kendi ayarlarını yap... ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar