Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Otobüs Part 3[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 çok hoşmuş gerçekten[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 daha evel bi foruma atmıştım galiba ama onu tekrar temize çektim biraz değiştirdim.. öyle bişiyler oldu işte.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Öyle bişeyler oldu böyle bişeyler oldu! Farketmez. Sonuç olarak: :tebrikz: Çok beğendim... Terkedilme sahnesine kadar sanki tıpatıp anlatılmışım gibi hissettim. Terkedildiğim gün sindire sindire tekrar tekrar okuyacağım bu yazıyı. Eline sağlık diyelim.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bir başka bunalımım da da yenisi gelir artık..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar