robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 parası olup sevgilisi olmayanlar da var, onları da düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben is bulamiyorum mesela en boktan durum o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynen.. o kadar başvurduk daha arayan olmadı yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Beyler ben de aynı dertten yanıyorum ya ayda wowa verecek 22YTL bile bulamıyorum.Zaten eve kapanmış durumdayım haftada 1 kez dışarı çıkıp dilediğim gibi harcayabiliyorum ama sonra 6 gün evden çıkamıyorum.Az önce açtım cüzdanı 10YTL var ay sonuna kadar beni idare etmesi lazım.Öğlen yemek bile yiyemedim kıyamadım 10YTL ye evde kendi imkanlarımla bi tost yaptım onla doydum. Bu iş böyle gitmez ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar