Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eclipsenin 3ncu Türk Jedi i olmaktan onur duyuyorum...

Sin

Öne çıkan mesajlar

30dk once Fscs unlock oldu...
Eclipse nin bildigim akdariyla 3ncu Türk jedi i ben oldum bana sonuna kadar destek veren PA ma çok teşekkür ediyorum..
Özellikle merchant kasmam icin 12 saat evlerime girip çıkmışlardı onlara cok sey borcluyum....

Master listem...
Master Marksman
Master Medic
Master Ch(1nci holo)
Master Commando
Teras Kasi Master
Master Merchant(2nci holo)
Master Entertainer(3ncu holo)
Master Brawler
Master Squad Leader

Master Scout(unlocked)

Darısı başınıza
crystalleriniz alinir[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler..
Stil prog: Pistoleer, squad leader
Next: combat medic, doctor

Sosyal ağlarda paylaş

heyecandan yanlış yazmışım lol
eclipsenin 3ncu türk jedi i olcakti baslik :)[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler..

Sosyal ağlarda paylaş

kasmasi baya zor olcak gibi ehuhe
ilk saber imi yaptim Lİghtsaber II oldu
kasiyoz ole :)[signature][hline]Sne v'Knox,

Sosyal ağlarda paylaş

bütün server'ın ilerki tarihlerde jedi olma şansı var mı

ehe güya az olucak deniyordu, bizde hiç girişmedik o yüzden bu swg işlerine okadar hevesli olmamıza, beta'ya kabul edilmemize falan rağmen

tebrikler ve kaçtane jedi var bütün server'ların genelinde ortalama ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

sabers i IV ledim lol da jedi xp kasilmaz gibi
padawan kutusu 1.5m
app kutusu 3.2m istiyo xp lol[signature][hline]Sne v'Knox,

Sosyal ağlarda paylaş

Önce Bestine'de bir jedi gördüm. Sonra BH mission'ıma (jedi mission değil) giderken bir tane daha gördüm. Şimdi de sen Jedi olduğunu açıklıyorsun. Sanırım ortada bir Jedi patlaması var.

Herneyse. Ben de tebrik ederim slot'unu.

PS: Bu arada ikinci Jedi'la aramda geçen olay ve diyalog çok ilginçti. Adamı gördüğümde Lightsaber kullanıyodu. Yanına gittiğimde KD olmuştu. Bi de benim tepemde kocaman Avenger yazıyo. Yani o durumdaki birini zaten öldürmem heralde mission olarak almış olsam bile. Ama yine de adamın yerinde olmak istemezdim o an. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DamienThorne, 05 February 2004 07:45 tarihinde demiş ki:
Ben senin yerinde olsam hic acImaz oldururdum tef almissa eger.Bazen jedi'ler lightsaber'la dovusse dahi tef almiyorlar , sanirim bug yada degistirildi.Hem rp acisindanda acimadan oldurmek gerekiyor sanirim:) Nerde kaldi Sinister ruhun guildmasterim :)

Abi selam. :)
Sinister ruhu gizli. Master BH olacağım günü bekliyo. ;)

Jedi'la ilgili olarak da şöyle diyim, adam TEF almamıştı. Yani lightsaber kullandığından eminim. Hatta ayağa kalktıktan sonra yine kullandı önümde. Yine de TEF almadı. Ben neutral olduğum için böyle sanırım. Adam, covert imp. olsaydım da TEF almayacağını iddia etti. Bilemiyorum tam.

Bu arada o da Sne gibi 4/0/0/0 jedi'dı ve 54905804854k jedi xp'nin nasıl toplanacağı üzerine derin düşüncelere dalmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

saber ı açtığın anda covert ya da overt olan implere TEF oluyorsun ve saberı kapattıktan 5 dakika sonra TEF geçiyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 05 February 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

force kullanildiigndada direk tef aliniyor
ayrica saber specialler forcedan kullaniyor
beyaz in dedigi gibi one hand ls hit I le II ayni vurus...[signature][hline]Sne v'Knox,

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...