Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 30dk once Fscs unlock oldu... Eclipse nin bildigim akdariyla 3ncu Türk jedi i ben oldum bana sonuna kadar destek veren PA ma çok teşekkür ediyorum.. Özellikle merchant kasmam icin 12 saat evlerime girip çıkmışlardı onlara cok sey borcluyum.... Master listem... Master Marksman Master Medic Master Ch(1nci holo) Master Commando Teras Kasi Master Master Merchant(2nci holo) Master Entertainer(3ncu holo) Master Brawler Master Squad Leader Master Scout(unlocked) Darısı başınıza crystalleriniz alinir[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 heyecandan yanlış yazmışım lol eclipsenin 3ncu türk jedi i olcakti baslik :)[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gratz *!kıskanır*[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Obaa ! Ciddimisin süpersin . ! işte bu ![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Oba tebrikler gay snecim :)[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kasmasi baya zor olcak gibi ehuhe ilk saber imi yaptim Lİghtsaber II oldu kasiyoz ole :)[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bütün server'ın ilerki tarihlerde jedi olma şansı var mı ehe güya az olucak deniyordu, bizde hiç girişmedik o yüzden bu swg işlerine okadar hevesli olmamıza, beta'ya kabul edilmemize falan rağmen tebrikler ve kaçtane jedi var bütün server'ların genelinde ortalama ?[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tebrikler :)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tebrikler. Bu arada 2. kim ?[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 2. jedi ismini söylemek istemiyor, sanırım sadece türk jedi lar biliyor 2. yi :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sabers i IV ledim lol da jedi xp kasilmaz gibi padawan kutusu 1.5m app kutusu 3.2m istiyo xp lol[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Önce Bestine'de bir jedi gördüm. Sonra BH mission'ıma (jedi mission değil) giderken bir tane daha gördüm. Şimdi de sen Jedi olduğunu açıklıyorsun. Sanırım ortada bir Jedi patlaması var. Herneyse. Ben de tebrik ederim slot'unu. PS: Bu arada ikinci Jedi'la aramda geçen olay ve diyalog çok ilginçti. Adamı gördüğümde Lightsaber kullanıyodu. Yanına gittiğimde KD olmuştu. Bi de benim tepemde kocaman Avenger yazıyo. Yani o durumdaki birini zaten öldürmem heralde mission olarak almış olsam bile. Ama yine de adamın yerinde olmak istemezdim o an. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben senin yerinde olsam hic acImaz oldururdum tef almissa eger.Bazen jedi'ler lightsaber'la dovusse dahi tef almiyorlar , sanirim bug yada degistirildi.Hem rp acisindanda acimadan oldurmek gerekiyor sanirim:) Nerde kaldi Sinister ruhun guildmasterim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tebrik ediyorum kolay gelsin diyorum[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tebrikler sne :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: DamienThorne, 05 February 2004 07:45 tarihinde demiş ki: Ben senin yerinde olsam hic acImaz oldururdum tef almissa eger.Bazen jedi'ler lightsaber'la dovusse dahi tef almiyorlar , sanirim bug yada degistirildi.Hem rp acisindanda acimadan oldurmek gerekiyor sanirim:) Nerde kaldi Sinister ruhun guildmasterim :) Abi selam. :) Sinister ruhu gizli. Master BH olacağım günü bekliyo. ;) Jedi'la ilgili olarak da şöyle diyim, adam TEF almamıştı. Yani lightsaber kullandığından eminim. Hatta ayağa kalktıktan sonra yine kullandı önümde. Yine de TEF almadı. Ben neutral olduğum için böyle sanırım. Adam, covert imp. olsaydım da TEF almayacağını iddia etti. Bilemiyorum tam. Bu arada o da Sne gibi 4/0/0/0 jedi'dı ve 54905804854k jedi xp'nin nasıl toplanacağı üzerine derin düşüncelere dalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 saber ı açtığın anda covert ya da overt olan implere TEF oluyorsun ve saberı kapattıktan 5 dakika sonra TEF geçiyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 05 February 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 vay tebrikler . bu jedi sistemi değişmezse bi ay sonra elesso:eclipsenin 73. türk jedi i olmaktan.... :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tebrikler heh. bırak 1 ayı, ben oyuna başlayıncaya kadar herkes jedi olacak gibi bu gidişle.. (a.k.a öss sucks) başlığı düzelttim[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 05 February 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tebrikler[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 force kullanildiigndada direk tef aliniyor ayrica saber specialler forcedan kullaniyor beyaz in dedigi gibi one hand ls hit I le II ayni vurus...[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tebrikler Sne'cim Envoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 4. jedi da geliyor hazır olun :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İkinci ve üçüncü arkadaşlarada tebrikler. SOE herkese Sne'ninki gibi path verir inşallah. (..ing path)[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 caine geliyor asil caine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar