EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kendime göre uyarlayabileceğim bir asp forum taslağı arıyorum varmı bildiğiniz kullanışlı birşey? Sade bişey olursa iyi olur.Ve düzenlemesi zor olmayan asp bilgim az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Tam yazıyodum :P sen yazdın yok[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eyw forum buldumda php forumu iss de php nasıl çalıştırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 www.hotscripts.com[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 "iss de php calistirmak icin googleda arama yap " yani ben googleda her hangi bi arama yaptığım zaman iss de php çalışacakmı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yeterli bilgim olsa neyi aramam gerektiğini bilsem zaten buraya yazmam açar googleı ararım ;) (linkler işin eyw.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 güzel olduğun kadar küstahsında ! küstah nedir yahu ? aklına başka kelime gelmedi sanırım[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 tamma hoca büyüksün tabi herşeyi senden beklememiz hataydı pardon bidaha olmaz cevap vermek istemiyorsan vermezsin seni zorlamıyorum illa sen cevap vereceksin diye forumun başka kullanıcılarıda var soruları direk üzerine alınma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: yok demiş ki: cisini de ben yaptirayim mi? ellerin temizse bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar