arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Lorant konuşmuş.. çılgın ve.. Fatih altaylı nın şok telefon konuşmaları çok merak ediyorum :)) kaçmaz kaçırmayın derim olay bir program olacak[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 fatih altaylı eşine porsche cayenne aldı o kazandığı paralarla, banada söz verdi alacakmış ;) [komşumuz olurda kendisi][hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 lol telegol zaten kacmaz haftalık eglence programımız. gecen ahmet cakar yoktu hastaydı galiba asırı sıkıcı gecmisti eheh[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 kaçta başlıyodu?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim..
Öne çıkan mesajlar