deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Merhaba Arkadaşlar, WoW daki eski guildimiz Saints Of The City ile Age Of Conan a başlıyoruz eski kadromuzdan yaklaşık 10 kişi kadarız bazı arkadaşlarımız yarın başlıyor bazıları oynamaya başladılar lvl35+ civarındalar, wow u bırakan eski saglam oyuncularımızı da tekrar toparlamaya çalışıyoruz , burda eski SoTC li arkadaşlar varsa , yada yarın başlayıp da bize katılmak isteyen varsa bana özel mesaj yada [email protected] msn den ulaşabilirler. Güçlü ittifaklar oluşturmak içinde serverdaki diger türk guildlerlede tanışmak isteriz. Tinu ...
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hahahahah ben kürşad, dwarf warrior mustang SOTC de fury de başlicam :D ediz abi varmı? ercan abi varmı?
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ahhaha saints of the city =)))) Xaviusdan hatırlıyorum sizi (horde idim orda) aşkımfirdevs ve edize selamlar ^^ baya nefret ederdik oyun içi birbirimizden. AoC için ise gl :)
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ediz ben aysegu abla , volkan (metallurgy) burak var can var toplamaya çalışıyoruz iste .. 5 arkadas daha geleek eski wow cu benim arkadaslar baska serverlarda oynuyorlardı. Bu arada sen hala oynuonmu wow :)
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Xo said: ahhaha saints of the city =)))) Xaviusdan hatırlıyorum sizi (horde idim orda) aşkımfirdevs ve edize selamlar ^^ baya nefret ederdik oyun içi birbirimizden. AoC için ise gl :) AoC ye baslıosan gorusmeyelim o zaman :P
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 wow u bıraktım ben sotc den sonra 3-4 ay sonra geri döndüm ama laf olsun diye ara sira girip pvp oynadiğim bir horde warriorum var. bu aoc ı bekliyorudm zaten 1 senedir ben aoc ye başlayınca wow oynayabilecğeimi sanmiyorum. bu dediğin çekirdek kadro zaten varsa bende sizinle oynarım zevkle, bizimde bir guild oluşumumuz vardı ikisini birleştiririz olmazsa :)
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 başlarsam sizin gülte apply atıcam kesin :P
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nerde çokluk orda krallık bu oyunda. bokluk yok
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Forme said: wow u bıraktım ben sotc den sonra 3-4 ay sonra geri döndüm ama laf olsun diye ara sira girip pvp oynadiğim bir horde warriorum var. bu aoc ı bekliyorudm zaten 1 senedir ben aoc ye başlayınca wow oynayabilecğeimi sanmiyorum. bu dediğin çekirdek kadro zaten varsa bende sizinle oynarım zevkle, bizimde bir guild oluşumumuz vardı ikisini birleştiririz olmazsa :) olur konusuruz ekle beni msn'e sonucta SoTC nin kemik kadrosu burda, ercan abiyi daha ikna edemedik biraz kararsız aksam gelcek vente konuscaz.
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu kadro oynarsa ercan abi fazla nazlanamaz hem ranger class ida tam ona göre haha :)
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Forme said: bu kadro oynarsa ercan abi fazla nazlanamaz hem ranger class ida tam ona göre haha :) ahaha aynı lafı soyledım bugun ercan abi gel bak dedim ranger tam sana gore :)
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Legenden said: web alanınız var mı? yok daha olur 2 gune kadar :) once bi bakalım dedim eskileri bulabilecekmiyiz bi gorelım istedik sonucta bu oyunda gercekten guclu bır kadro sart en azından bı 20-25 kişi lazım kemik kadro ama gorunen o ki toparlıyoruz arkadasları, web de gelır onumuzdekı hafta
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 deniza said: Legenden said: web alanınız var mı? yok daha olur 2 gune kadar :) once bi bakalım dedim eskileri bulabilecekmiyiz bi gorelım istedik sonucta bu oyunda gercekten guclu bır kadro sart en azından bı 20-25 kişi lazım kemik kadro ama gorunen o ki toparlıyoruz arkadasları, web de gelır onumuzdekı hafta bizde biraz kalabalık baslıcaz oyuna(min 5 6 kisiyiz bu sayı 15 e kadar cıkabilir) guzel olabilir direk bole kalabalık bi guild
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aoc de kalablaık olmak çok önem kazanıcak sanırım, zira 25 kişi ile gir raid yap item al gibi olmayacak pvp ler
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Guild su anda aktif durumda arkadaslar oyun içersinde olup katılmak isteyenler Felucca ve Heno ya ulaşıp invite alabilirler.
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 heno lvl alsında biz lvl kasarken bize korumalık yapar :D
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Legenden said: kalabalık ama dengeli Bizde kendi aramızda bunu konusuyoruz, oyunda kalabalık olan ve düzenli olan guildler yürür, tabi bu arada baska guildlerle olan ilişkilerde önemli ben bu yüzden baska sayıca kalabalık türk guildler varsa fury de onlarla tanısalım dedim sonucta bibirimize destek olmak sart hem ekonamik hem savas acısından
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 shadowbane deki pvp lerin mantiginda pvp ler olursa , biz orda en az 2 ayrı dost guildden pvp elrde yarıdm alıyorduk. çünkü düşmanda 2-3 guild birleşip saldiriyordu.
myster1o Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de gelmek isterim sotc ye daha ne açıcam belli değil ama olsun :) deneyimli imbazor tankım 2.5 senelik
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Forme said: shadowbane deki pvp lerin mantiginda pvp ler olursa , biz orda en az 2 ayrı dost guildden pvp elrde yarıdm alıyorduk. çünkü düşmanda 2-3 guild birleşip saldiriyordu. orda bide nation olayı vardı bence oyunun en guzel ozelliklerindendi
Öne çıkan mesajlar