lapacý Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok ufak bir şop işim var bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba afişim bitti sayılır ama yapamdığım bir nokta var biri bana yardımcı olabilir mi? özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim bir resim var bir kadın vucudu sadece dış hatlarından almamız lazım bir türlü yapamadım yani şöyle düşünün içi boş ama dış hatları çizilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 vücudu magic wand, mask vs. artık hangi teknikle alıyosan ayır, yeni layer yap. sonra sağdaki layerların gösterildii yerde bu yeni layera sağ tık, oradan da blending options de. çıkan menüde color overlay ile istediini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sadece contour olarak istiyosan illustrator da live trace diye bi hadise var direk path olarak veriyo, biraz oynamayla istediğin şeyi rahatca ve en düzgün biçimde elde etmeni sağlar, ama resmin uygunluğuna da bakar biraz arkaplan kalabalıksa filan pek işe yaramayabilir. sade photoshop diyosan magic wand en kullanışlısı bencede ama magnetic lasso yu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar