Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin Fethi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet asında tatil albümü süper olurdu kedi kesin yapmalısın böyle bir kısım daha eline kuvvet haydi.

Diablesse fotograflar gerçekten çok güzel, böyle bir mini belgesel izlemiş gibi olduk. Aynı haberci filan gibi :)

Şimdi anlamadığım çin lokantalarında burada bolbo ördek tavuk vs olur güzel soslu, sen bula bula en sulusundan bir yemek bulmuşsun şaşırdım tabi. Çin yemekleri güzeldir hatırladığım kısmı ile.

Oh oh 4,5 saat sonra kalkmalıyım kaçıyorum[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:

Melaba,

Gene ben, sanırım beni Çin de unuttular, dönemiyorum eve lol.
15 gün oldu ya deliricem biri beni kurtarsın...
Ah Türkiyem ah, Ah İstanbulum AHHHHHHHH!!!

"Havasına suyuna, taşına toprağına
Bin can feda bir tek dostuna
Her köşesi cennetim, ezilir yanar içim
Bir başkadır benim memleketim"

Yaban ellerde sessizce ağlar

Neyse meanwhile bir kaç resim daha koyim... Buyrun size Çin Seddi.

[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife

Mesaj tarihi:
Yukardan çekilen resimde büyüklüğü gerçekten belli oluyor Çin Seddi'nin çok hoş bi manzara çok uzun seneler almıştır gerçektende yapmak. Saol resimler için
Mesaj tarihi:
Uzunluğu yaklaşık 1050 kilometre.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
ufaklığın olduğu resimde Diab ın yüzünde kesinlikle " nerden tutuşturdular lan bu veleti elime? Kurtarın beni bu veletten çok koşuyo" ifadesi var =)
Mesaj tarihi:
yok cok seferim ben Bébéleri =o)
ordaki ifade :
"Ya tmm anladık Çinsedi minseddi görmeden gitmek olmaz AMA YETER BE Böhü ben efimi ösledim"

İfadesi o...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
katana isteriz ! :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
ben de severim bebebleri de gezide böyle söz dinlemeyen çocuklara tahammül edemem =)

evet ifade tam " bitse de gitsek"
nere kaldı maceracı ruh? ne güzel çin dağlarını fethediyosnun işte
Mesaj tarihi:
Berk 15 gün oldu ... Ne zaman dönecem de kesin deil...Yane sende semedin biri ile 15 gun, konusacak kimsen olmayan bir ulkede esir edilsen ne hissedersin?
Adam olmadan bir yere de gidemiom yaf[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 08 February 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal 3. gün sıkılır, elemanı bırakıp çin i kendim keşgfe çıakr bi üsrü karışıklık yaratırdım
ben 1 ay mahsur kaldım öyle evden uzakta - göya tatile gittik en yakın medeniyet 25 dk arabayla.
1 ay byunca bi kütüphane kitap okuyup bol miktarda uyudum =)
Mesaj tarihi:
Fark şuki ben İş gezisindeyim, ayrıca otelden dışarı tek bashıma adım atamıyor durumdayım... Ha otelde de gzemiom ki herif 24 saat beni köpeği gibi yanında tutuyo.
Neyse =o)
İi olcam ii olcam iiolcam =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
  • Yeni Oluştur...