mexinth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 evet asında tatil albümü süper olurdu kedi kesin yapmalısın böyle bir kısım daha eline kuvvet haydi. Diablesse fotograflar gerçekten çok güzel, böyle bir mini belgesel izlemiş gibi olduk. Aynı haberci filan gibi :) Şimdi anlamadığım çin lokantalarında burada bolbo ördek tavuk vs olur güzel soslu, sen bula bula en sulusundan bir yemek bulmuşsun şaşırdım tabi. Çin yemekleri güzeldir hatırladığım kısmı ile. Oh oh 4,5 saat sonra kalkmalıyım kaçıyorum[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ha birde nerde çalışıyorsun bende başvurayım oraya madem böyle iş gezileri var :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Magic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Herşey iyi güzelde, hmm... Söyleyecek bir şey yokmuş sanki yau! Neyse, güzel resimler. Çok teşekkürler.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Melaba, Gene ben, sanırım beni Çin de unuttular, dönemiyorum eve lol. 15 gün oldu ya deliricem biri beni kurtarsın... Ah Türkiyem ah, Ah İstanbulum AHHHHHHHH!!! "Havasına suyuna, taşına toprağına Bin can feda bir tek dostuna Her köşesi cennetim, ezilir yanar içim Bir başkadır benim memleketim"Yaban ellerde sessizce ağlar Neyse meanwhile bir kaç resim daha koyim... Buyrun size Çin Seddi.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 az çektirmemişiz gavurlara... baksana... :) O müdürün de bulmuş güzelim kızı götürmüş çinlere... O çocuk ne alaka o resimde?[signature][hline]-End of Transmission-
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Arkımın oğlu[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
Freak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yukardan çekilen resimde büyüklüğü gerçekten belli oluyor Çin Seddi'nin çok hoş bi manzara çok uzun seneler almıştır gerçektende yapmak. Saol resimler için
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Uzunluğu yaklaşık 1050 kilometre.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ufaklığın olduğu resimde Diab ın yüzünde kesinlikle " nerden tutuşturdular lan bu veleti elime? Kurtarın beni bu veletten çok koşuyo" ifadesi var =)
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Cin seddinde cok kosan veledi cin seddinin bati tarafina sutlarsin olur biter, yiyosa gecsin :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yok azizim, bacağından iple sallandırıcan gezi bitene kadar
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yok cok seferim ben Bébéleri =o) ordaki ifade : "Ya tmm anladık Çinsedi minseddi görmeden gitmek olmaz AMA YETER BE Böhü ben efimi ösledim" İfadesi o...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 katana isteriz ! :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ben de severim bebebleri de gezide böyle söz dinlemeyen çocuklara tahammül edemem =) evet ifade tam " bitse de gitsek" nere kaldı maceracı ruh? ne güzel çin dağlarını fethediyosnun işte
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Berk 15 gün oldu ... Ne zaman dönecem de kesin deil...Yane sende semedin biri ile 15 gun, konusacak kimsen olmayan bir ulkede esir edilsen ne hissedersin? Adam olmadan bir yere de gidemiom yaf[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 08 February 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 büyük ihtimal 3. gün sıkılır, elemanı bırakıp çin i kendim keşgfe çıakr bi üsrü karışıklık yaratırdım ben 1 ay mahsur kaldım öyle evden uzakta - göya tatile gittik en yakın medeniyet 25 dk arabayla. 1 ay byunca bi kütüphane kitap okuyup bol miktarda uyudum =)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Fark şuki ben İş gezisindeyim, ayrıca otelden dışarı tek bashıma adım atamıyor durumdayım... Ha otelde de gzemiom ki herif 24 saat beni köpeği gibi yanında tutuyo. Neyse =o) İi olcam ii olcam iiolcam =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya diab bone dan büyük değil mi[signature][hline]bornozlu canavar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hızlandırılmış karate kurslarına falan yazıl.. Etkisiz hale getir patronunu gel :)[signature][hline]-End of Transmission-
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: DeamoN, 08 February 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ya diab bone dan büyük değil mi Bornozus sazanus iste hehe[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 estel senin nickin yanında anorien yazıomuş yau yeni farkettim o ne ??[signature][hline]bornozlu canavar
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 diab günde iki rekat çin seddini yürüt baştan başa patronun 3 vakte mefta olur
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ne yazış potansyeli warmış su güzide forumumuzda yau[signature][hline]bornozlu canavar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ışık demek... elfçede.[signature][hline]-End of Transmission-
Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 şurdada maymun diab'ın elini koparırken görüyorsunuz... güzelimiş çin bir ara uğralamalı 2 tur atmalı
Öne çıkan mesajlar