Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin Fethi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Melabalar!

Çin de olmaktan ne kadar nefret etsemde, muhteşem doğasını ve tarih miraslarını göz ardı edemiyeceğim... Bu güzelliklerden bir kaçını sizlerle paylaşmak istedim...
Tadını cıkarın =o)

88 metre boyunda, Leshan sehrinde bulunan bu Buddha 3 nehirin birleştiği bir Delta nın agzında yer almaktadır. Yapılısh nedeni, her sene olushan selleri önlemektir. Söylenenlere göre bu Buddha yapıldıktan sonra bir daha sel felaketi olmamış

Bu da ilginç bir resim =o) Sagda budanın ayağı; solda nehir, ve karşıda karınca gibi görünen bir dolu insan =o)

Yine Leshan dan bir görüntü. Muhteşem bir tapınak.

İbadet altından akan şelale...

Lesha nın nehirlerinin birinin uzerinde gemi restorantlar var bu görüntü çok hoshuma gitti..Mehtap-gökyüzü-gemi-su...

Emei, Leshan sehrine 60 km mesafesinde bir Dağ topluluğu, 5 zirveden oluşmakta, ve muhteşem doğasında 4 maymun topluluğuna ev sahipliği yapmaktadır.

Emei Dağının eteklerinde 4 kutsal Buddha ın muhteşem bir tapınağı... ilk resimde mum ve tütsü yakıp dilek tuttuk.

[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
Dönüşte yolunu biraz uzatıp, filipinler fln oralara uğrıyıp eve bi hizmetçi kız alsana, şöle güzelinden ;)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
Bu arada resimleri sen çektiysen benim resim çekme tarzıma çok benziyor.Insan çekmiyorum hiç.Yerel halkı çekiyorum bazen hoş olursa o kadar.

Mesela Mısır'da 3 makara film harcadım.Bir tanesinde insan yok hehe.

Arap sevgisi ;).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
said:
Thalion, 30 January 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Dönüşte yolunu biraz uzatıp, filipinler fln oralara uğrıyıp eve bi hizmetçi kız alsana, şöle güzelinden ;)

Yeterki sen iste Ardacım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 30 January 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
Bu arada resimleri sen çektiysen benim resim çekme tarzıma çok benziyor.Insan çekmiyorum hiç.Yerel halkı çekiyorum bazen hoş olursa o kadar.

Mesela Mısır'da 3 makara film harcadım.Bir tanesinde insan yok hehe.

Arap sevgisi ;).

=o))) Ben cektim ve bunca guzellik varken işim yok yanımdaki iş heyetinimi cekicem =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Çok güzelmiş bu arada orada olma nedenin nedir?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
Karde;'m Jett Lee ye Selamimi s,le b' 'mzali fotosunu yollasin[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
Mesaj tarihi:
Sopa =o)

Öğrendim ya zor değil.
Nedeni ise iş, ama bu sefer inat ettim patrona gitmeden eğer bu sefer Turistcilik oynamazsak 1-2 gün ben gelmicem dedim hihihi... O da napsın eli mahkum! sonunda Çin i gördüm abi diyebiliyorum =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
resimlere göre çok hoş biyer, iyi eğlenceler[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Valla babamdan çok tepki aldım o yüzden.

"Ulan arapları anladık beni niye çekmiyorsun?"

Su altında gözüktüğü bir yer var.Ordada sadece eli var zaten.Vatosları gösteriyor.

"Eee housing yüzünden ya göremiyorum fazla."

Zerre gözüktüğü foto yok başka.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
said:
voic3, 30 January 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Çubuklarla yemek yemeği öğrendin mi? :) lol

Chop sticklere laf yok.Onlarla yemek yemek çok zevkli.
Ilkokula başladığımdan beri biliyorum chop stick kullanmasını hehe zevklidir.Adamların pilavı bile chop stick'le yenmeye uygun yani.

Çorba için çok zarif porselen kaşıkları oluyor pek severim =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 January 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benimde gormek istedigim memleleketler arasinda cin..
Tarihi ,kulturu,insanlarin saygili yasam stilleri hep etkilemistir beni...
Resimler'i bizimle paylastigin icin de cok tesekkurler diablesse:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
Kısmetse yarın Koruma altında olan Pandaları görücez Tibbet sınırında... Onları da koyarım... Pek severim sevimli dombilileri =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Mesaj tarihi:
Eha çin'e gitmek istiyen herkez hindistan'a da gitmek ister.

Hindistan'a gittikten sonrada "Ay sakın gitmeyin felaket." denir.

Bir turizm klasiği =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
O çöpleri verseler bana. ellerimle yerim yemeği sonra kürdan niyetine kullanırım :) Harbi çok güzel bir yer. Yüzyıllarca topraklarını terketmemelerinin de etkisi vardır bu kadar çok tarihi eser için.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Yollasana yahu.
Daha büyükleri yok mu?
Merak ettim =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Mesaj tarihi:
var da freepichosting progu bende sorun cıkartıo baglanamıor nedense shu an sanırsam hatlarda sorun var.
Makinedede ftp yok zaten kullanmayı bilen de yok ( ben )
Arkıma verdim o linkleri verdi =o) ( saol dionysus bu arada)
Kısacası freepic duselsin koyarım...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 30 January 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Japonya'ya gitmek istiyom, ordan haber var mı? :-)[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
Rica ederim kardesim :) Ftp dedigin nedirki :P[signature][hline]Dionysus is the son of the god Zeus and the mortal woman, Semele .She's killed by Zeus' lightning bolts while Dionysus is still in her womb. Dionysus is rescued and undergoes a second birth from Zeus after developing in his thigh.
Hestia...
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
  • Yeni Oluştur...