EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 Ben ebayden bişeyler satmayı düşünüyorum bir kaç gün sonra(valo ingotlar, gold falan) Bu alım satım olayı nasıl oluyor biri bana açıklayabilirmi tam olarak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 dark falan açıklar da, onlar gitmez ebayden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2002 ortak falan zor iş bi arkadaş ordan gold falan satıp o parayla direk ebayden alış veriş yaptığını söylemişti(türkiyeden) ama nasıl olduğunu anlamadım ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eski bir konu ama bende bu sorunla karşı karşıyayım.Mesela adamlar ebayda 9.50 ye 1 milyon gp satıor.Alayım dedım ama karsıma paypal cıktı.Bunu nasıl asacagım ya hala bır yol bulamadım.Ebaydakı fıyatlara gore baktıgımda mesela 100 k ıron 30 usd dıorlar Oyunda satsan 1 mılyon gold edıor.1 MILYON GOLD EBAYDA 9.50 İLE 15 ARASI SATILIORSA bu nasıl mantıktır anlamadım.Neyse ne ıste.Kısaca bu konuda bılgısı olan varmı acaba?[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1 m gold fıyat ıyımıs. Bızden satan varmı ? Satan varsa kaca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben 13 dolardan satıyodum ama bu ara dustu fiyatlar 10 dolardan satıyorum ben oldukca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Buyuk satıslarda problem olmuyo 500 usd + satıslarla eskıden western union la paramı alıydoum ama tek tük aole5 dolart 10 dolar cart curt fln cok zor cunku zaten 10 dolar aldıgın mal ama para gondermenın bedeli 15 dolar :)[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 oda iyiymis..[signature][hline]Whitedagger derki : >:-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar