Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sıfır Sony kameralar ve PSP için 4 Gb Ultra hızlı hafıza kartı

eagleslayer

Öne çıkan mesajlar

Zamanında ultra2 hızında çok aradığım ama uygun fiyata bulamadığım içini ABD'den kuzenim gelirken Sandisk 4GB Ultra2 memory stick (magicgate) aldırmıştım, nasılsa satarım diye 2 adet de fazladan aldım. 90 dedim satılmadı, 80 dedim satılmadı , uğraşmak istemediğim için de bu fiyata indirdim ve sonunda tekini sattım diğeri hala alıcı bekliyor:
Sandisk 4 GB Ultra 2 Memory stick pro MagicGate Fiyat 70 ytl.
Kartlar kesinlikle orjinaldir, dileyene elden verebilirim. Piyasada normal hızlıları bile 86 YTL ye satılıyor, ben 2 kat daha hızlı kart için 70 YTL istiyorum.
Ben PSP de kullaniyorum, hızı gerçekten çok iyi. Kesinlikle hiç bir oyunda en ufak bir takılma sorunu olmuyor. Çakma kartlara gittigidiyordan 45 ytl verip sonra oyunlarda takılma sorunu yaşamak yerine kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca Sony kameralarada uyumludur. Özellikle High definition kameralara sahip olanların yüksek kalite çekimlerde sorun yaşamamalasrı için bunun gibi hızlı memory stick ler almasını tavsiye ederim.

Satış yerim Ankara, Ankaradakilere elden verebilirim. Ankara dışına ödemeli kargo yollarım.
İsteyene kutusunu açıp içini doldurarak da gönderebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...