Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hukuk'u sizce nerde okumalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabancı'da duyduuma göre bu sene hukuk fakültesi açılcakmış bilgisi olan varsa söleyebilirse sevinirim..

seçenekler

marmara
istanbul
bilgi
koç[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
bilgi derım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
koç çok düşük çok çok rahat girerim oraya..
zorlaması önemli deil şunun şurasında 4 sene kasıcaz soora rahat olmak war.. ama istanbul üni'de ortam nasıl? bilgi'de nasıl ve neden bilgi dedin?[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
bölümüm belli
üni de az çok belli ama insanların fikirlerini merak ediorrum
ztn ailemle sık sık görüşüorum ve özel hocalarımla..

kafamda açılırsa sabancı açılmazsa istanbul orayı tutturamazsam bilgi war[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
istanbul uni de derslere girdim cok boktan di walla ama
hukuku bilemiycem nerde ders yapildigini 2 yer war sanirim[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
beyazıt'ta hukuk[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Mesaj tarihi:
said:
cashmere, 08 February 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
sen kim hukuk okumak kim koca koca kitaplari gordun uniyi birakirsin bea sen birak hukuku isletme fln oku

hadi lan ordan :)
avukatlık güzel şey abi..karizması war :)
4 sene türkiyede üni eğitiminin üstüne amerikada law school'lar war onlara dewam edicem 2 sene kadar..
[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 08 February 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hukuk ve Uluslar arası ilişkiler eğer becerebiliyorsan tek adrestir...;

"Galatasaray Üniversitesi" [signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
hukuk bilgi'dedir. hele bi de burslusunu alırsan keyfine diyecek olmaz sanırım.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active)
Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Mesaj tarihi:
duyduum kadarıyla Galatasaray Üniversitesi iyiymiş ama galiba Fransızca Hazırlık varmış son derece kasış
o olmazsa Bilgi ye ii dien tanıdıklarımız var
aslınca küsel olabilir
bi de harvard master ı[signature][hline]This is the last time you'll see me
So check your mood ring cos I bet it's green
Mesaj tarihi:
yurt dışı için;
isim istiyorsan direk gsü (fransızca hazırlığı göze alırsan ya da istanbul (ki eskisi kadar iyi değil sadece isim)

eğitim diyorsan gsü

yok ben yurt içi yapacam diyorsan;
kasacam yabancı dilini okuyacam için gsü
yok ben kasmam şu hukuğu iyice öğreniim diyorsan marmara, 9 eylül (izmir), ankara üni var bi de mülkiye okuyanlarda avukat olabiliyor artık[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Mesaj tarihi:
galatasaray ankara hukuk ve bilgi bilginin kadrosu cok ii tavsiye ederim... Ama bence hepsinin akademik kadrosunu arastır gecmişine bak oyle karar wer derim...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Mesaj tarihi:
bence hukuk okumamalisin ama illede istiyosan hukuk istanbul hukuktur..[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
  • Yeni Oluştur...