mosthated Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Selamlar, oyunu bırakmaya karar verdiğim için aşağıdaki charların bulunduğu hesabımı satıyorum: 70 Human Paladin: Grand Marshal. 4/5 S3 Holy ve tüm Holy Vindicator eşyalar. 3/5 S3 Retri, Stormherald ve tüm Retri Vindicator eşyalar + 75k Honor + 4.2k Arena puanı. 375 Blacksmith, 375 Mining. S2den kalma full holy seti de mevcut, ve biraz da S1’den eşyalar. 70 Human Warrior: 4/5 S3, S1 mace, sword, S3 thrown ve tüm Vindicator eşyalar + 30k Honor + 5k Arena puanı. 375 Mining, 375 Jewelcrafting. Shattered Sun Offensive ile neredeyse exalted, o yüzden bir çok epic gemi yapabiliyor. 70 NE Druid: 4/5 S1, S3 Chest, S1 Mace ve offhand, tüm resto Vindicator eşyalar + 2.4.2 ile eklenen epic trinket. 370 Enchanting, diğer profu boş. 70 Orc Hunter: Çok oynadığım bir char değil. Sadece eski rank 14 seti vs var. Tüm karakterler Kul-Tiras-PVE realmindedir, hepsi transfer edilebilir durumda. Toplamda 6k Gold var. Hunter hariç tüm karakterler gemli, enchantlı vs. Paladin'in %280 hızlı uçan bineği ve netherwing drake, Warriorda %60 hızlı, druidin zaten %60 hızlı formu var. Ankaradayım, ciddi alıcılar için MSN: [email protected] yada PM de olabilir Sağlıcakla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hayır satamazsın. izin vermiyorum. n'apıyosn memoş :( sensiz wow olur mu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dolandırıcı bu dikkat edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mosthated Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sdffds, satamıyorum zaten lan kimseden mesaj yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bana hediye et o zaman memo, ben sana geçen yıl halkekmek yollamıştım unutma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 memö iddaa'ya mı dönüyoruz yoksa? dsaldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar