Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okullar yarın mı açılıyor?

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

lise son um
bi burukluk var icimde valla arkadaslarimdan ayrilicam

ama gene de lise biticek
bi sene bos dolasacaim icin super bi ozgurluk hissedicem

15 aralikta bitti gerci benim icin lise hayati
su anda IB hayatindayim, mayis gecsin
biticek egitim bir seneligine :)[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

Mayisin sonunda kapanacagini bilmesem bilkente cok kizabilirdim. yarin benimde okulum aciliyor. Cok mutluyum ben, canim okulum. yarin introduction to social psychology, economics vede spanish1 dersim vaar! [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 08 February 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

off off...

sınawlar olmasa okul çekilir de şu sınawlar olmasa...

ne güzel eskiden adam gibi öğretim yapğıyorlarmış sonra bir jürinin karşısına çıkıyorsun ne kadar bildiğini test ediyorlar ve mezun oluyorsun...

ben Sümerliler zamanındaki Nippur'a (Maveraünnehirde bir şehir) gitmek istiyorum yaa...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 February 2004 14:37 tarihinde demiş ki:
dojo, finaller hariç 2 ay yarıyıl tatili, baharda bi hafta springbreak, ve evet mayıs sonunda kapanıyoruz :)

O zman şimdiden çalışmalara başlıyıp boğaziçine giriyoruz. Yok ötesi. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

Okuduğum zamanları özledim valla aman okuyunda benim gibi 460 gün memlekete gereksiz hizmet etmeyin :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

Şİmdi lise sondayım da walla çok üzülüyom okulun biteceğine :( Keşke hayat hep geçen sene gibi lise-2 olarak geçse. Böyle biz paso okuldan kaçıp uo oynasak falan büyümeye de gerek yok. sonra çalışmasak annemiz bize baksa hep :P Keşke hayat geçen sene içinde bir kısır döngü olsa okul bitince sabah yeniden kalkıp aynen yaşadıklarımıza devam etsek ahgg ahgg!! Bu sene için olsa işkence olurdu heralde. Düşünse sonsuza kadar öss için çalışıyorsun (iğgenci) 7 senelik arkların hergün yüzünü görüpte ayrılmak zor iş :( Ama yarın için seviniyor muyum HAYIR çünkü bütün tatil gezdim daha ödevlerin yarısından biraz fazlasını bitirebildim :) Bi hafta daha uzasa iyi olurdu harbi :)[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

14 senenin son round zili caliyor yarin...

ulan bi 5 sene daha olsa da ayni sekilde okusam ben boyle iyiydim yahu...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar lisenin nesini özleyeceksiniz ya?Ünide daha fazlası olacak.
Size not vermeyen,despot,Bağıran öğretmenleri mi?Berbat bir müfredatı mı?Yoksa üniformaları mı?Hangisini özleyeceksiniz?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.

[Bu mesaj RamsesII tarafından 08 February 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hic acinasi degil valla heh tamam zaman zaman cok kufrediyorum ama olacak o kadar yine olsun yine okurum... mutluyum ben kardesim halimden

OSS derdi olmadiktan sonra lise okumak kadar zevkli bisi yok :P[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlıklar, kızlar, derslere girmemek, tüm gün geyik yapmak, not bakımından sizi zorlamayan öğretmenler (en azından lise son da) vs.

say say bitmez..
ve artık 7 senelik vefa lisesinde son döneme giriyorum. hadi hayırlısı ne diyeyim..

üni de daha hayırlısı olur inş. :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 February 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
bana not vermeyen öğretmen ? hah !
bağıran öğretmenler ? bağıran öğrenciler olmasın o ?
müfredat ? o kim !
üniforma ? lol

heh burası benim için de geçerli..

özlenecek, kendini özlettirecek çok şey var. dolayısıyla herşeyin tadını çıkarmaya bakıyorum bu sene :)

boktan olaylar da oluyo tabi, ama gelip geçici şeyler kim takar ki :) zevk almak en önemlisi.. yaşanılan o andan özellikle..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...