lizardking Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 photoshop ta biraz ilerlemiş olanlar ın yaptığı resimleri rica ediyorum... yapçak pek bi şey bulamıyorum fikir lazım...gönderilen resimleri örnek alacam................. http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=36670&poll_id=0&warned=y buda benden olsun sadece smudge tool ve paint brush kullandım....tamamen manuel bi resim oldu...........[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 valla bn bunu bile yapamam:([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya sen bunu bildiğimiz normal mouse ile mi yaptın yoksa şu resim çizilen ped lerle mi[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 normal mousela yaptım .....çizimim iyi olmasa hiçbişey yapamazdım .... photo shop kullanımında az bilinen çok gereken şeyler vardır heralde?[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kolaj calis biraz istersen zevklidir.:)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar