Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 merhabalar :) malum yaz geldi ve biraz forma girmek lazım :p 1.85 boy, 95 kg oldugumdan bi 10kg fazlam var (sigara, alkol gibi olaylarım yok) ve kurtulmak istiyorum, bunu yaparken spor salonu olayına da girip yağları hafif kas yapmak lazım. Bursada temiz ve işi bilen bir spor salonu tavsiyesi verebilecek var mı ? spor salonuna ek olarak kendimin de yapabileceğim destek aktiviteler neler olabilir ? bursayı bilenler için söylüyorum, Kaplıkaya tarafında ikamet ettiğimden sabahın köründe kalkıp koşma olaylarına falan da girmeyi düşünüyorum, mekan uygun sayılır :) hafta içi 09.00-18.00 arası iş olayına da giriyorum ders dönemi bittiğinden :) sabahın köründe kalkıp koşsam falan diyorum. kısaca aldım gazı yani ağustos ayına kadar deli bir kampa girmek istiyorum (:D ps: topaçı açarken arkadan da eye of the tiger verdi gazı fds :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ek olarak yeme içme düzenini de toparlamak lazım. 3 günde 2 litre kola içen biri olarak son 2 haftadır kola içmemeyi becerebildim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar