nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 laptopımın ekran kartı gtti, hem de bu 2. kez. dell inspiron 9300, go6800 ultra var. ilkinde amerikada once ekrandandır sorun diip ekranı degistirmislerdi, daha sonra da kartı degistirmislerdi oyle duzelmisti sorun. simdi amerikaya gitme gibi bi sansı yok aletin, kaldı ki garantisi de bitti artık. istanbulda nerde yaptırılır boyle seyler, laptop icin ekran kartları bulunur mu kolay kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kolay gelsin valla :/ benim pederin kendi müşterilerinin laptoplarını götürdüü bi yer var kadıköyde yazıcıoğlunun orada, her ütr laptopla ilgileniyolar. heralde sana da bi çare bulabilirler. yazıcıoğlu hanını sağına aldığında solda ilerde kalan goldpc hizasında bi duvar var. o duvarda zaten adamların tabelası var şirketin adını hatırlamıyorum da, o tabelalar arasında tek o işi yapan onlar olduğu için bulmakta sorun olmaz :P tamir konusunda onlarla çalışıyo babam işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ithalatcilarin ve yetkili saticilarin servisleriyle gorusmeni tavsiye ederim, muayene icin ztn ucret edemiyorsun yapilmasini onayladigin takdirde en uygun fiyat cikaran servise yaptirmani oneririm(ellerinde parca olup olmamasina gore farkli fiyatlar soyleyebilirler elindeki inspiron en azindan 1.5 yasinda saniyorum) edit: Yukarda son kullanici sekmesine bakarsan servis saglayicilarinin telefonlarina ulasabilirsin. Kurumsal, v.b gibi ayirmislar linkler ayni oldugu icin o sekmeyi ozellikle yollayamamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dell türkiye inanılmaz birsey elimizde laptoplar icin ekran kartı yok amerikadan getirtmemiz lazım, 3 hafta da surebilir gelmesi 3 ay da dediler. peki tamam fiyatı ne kadar diye sorunca ona da bir cevap veremiyorlar, hani 8000 serisi taktırsam bile 200kusur dolarlık karta deli gibi bir fiyat cıkarcaklarını dusunuyorum, ve bu belirsizlikler varken laptop ı onlara vermeyi dusunmuyorum. yanlıs hatırlamıyorsam su anda 2.5 yasında benim laptop, garantisinin fln patlaması gbi bir durum olmadıgı icin artık son care mr_hand in soyledigi yere goturmek olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ekran kartı bulmk problem olacak yannız. tabi hakkaten ekran kartın gitmişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Panel degisimi ve iscilik icin herhangi pazarlik yapabilecegin bi yer is gorur elbette, ben ithalatcilari mr-hand inde soyledigi gibi ekran karti gittiyse parca bulabilecek tek taraf onlar oldugu icin soyledim. Eninde sonunda o bilgisayar herturlu birilerinin eline dusecegine gore tercihen tecrubeli bir yere goturup aletin derdini ogrenip ardindan parca v.b. gibi seyleri dusunmek daha akillica olur, en azindan neyle ugrastigini bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 KHaRoN said: Eninde sonunda o bilgisayar herturlu birilerinin eline dusecegine gore tercihen tecrubeli bir yere goturup aletin derdini ogrenip ardindan parca v.b. gibi seyleri dusunmek daha akillica olur, en azindan neyle ugrastigini bilirsin. bu mantıklı geldi. @mr_hand ekran kartından oldugunu dusunuyorum cunku monitorde garip garip cizgiler var, ekranın her tarafına dagılmıs olan garip karakterler (hatta gulen yuz bile var dalga gecercesine) var ve ekran yesil :S desktopın monitorune bagladıgım zaman hicbiri duzelmiyor, butun sorunlar devam yani laptopın monitorunde degil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar