byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Arkadaşlar bölümün düzenlediği bir pikniğimiz var , ben organizasyonu yapıyorum, bize konuşma yapabileceğimiz birde bilgisayarı bağlayıp müzik yayını yapabileceğimiz bir ses sistemi lazım, anfi manfi olurmu olmaz mı bilmiyorum.. Ama küçük çapta en fazla 100 watt lık ses çıkışı yetecek bir ses sistemi Ucuza kiralayabileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz yada elinde bu işi götürecek bir sistemi olan varsa bana yardım edebilirmi.. Kendi elinde olan yada ayarlayabilecek varsa pm den msj da atabilir ücret konusunda.. Teşekürler.. çok haklısın şehir yazmadım dimi İstanbul arkadaşlar şehir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şehiri yazsaydın? izmirse yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 150 ytl ye buldum, istanbul için daha uygun bulabilecek varmı bilmiyorum, varsa gene ayrdım ederseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence böyle bi iş için ses sistemi olan bi araba bulun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 nerden kiraladın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kadıköyden bir yerden( festival ses )netten buldum aratınca,aradım analştık gibi, kendim gider alırsam sistemi 150 ye veririm dedi, onlar geitirise 200 banada makul geldi fiyat.. daha da kasmıyım heralde ucuzu bulmak için, geçen sene tanıdık olarak 350 ye bulmuşlar :S .. Bi tane sposor buldum 1000 ytl vericek 500 salı bulmuştum bedava gelcek yaklaşık piknik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar