Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sımdı ıcınızde 1 ızlemeyenler var demı alla alla sankı bana bu lıse ogrencısının ıstıklal marsını bılmemesı gıbı geldı[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: rexx, 07 February 2004 14:09 tarihinde demiş ki: sımdı ıcınızde 1 ızlemeyenler var demı alla alla sankı bana bu lıse ogrencısının ıstıklal marsını bılmemesı gıbı geldı düna sinemacılık tarihine bir katkı da mı bulundu , bir kült olup kendi yolunu mu açti , dünyanın herhangi bir yerinde saygıdeğer bi sanat kurumundan ödüller mi aldi , hadi bunlari bırakin türk sinemasında bir dönüm noktasi mi oldu ??? yoooo oylesine sıradan bir filim ... vaktime yazık dedim çünkü izlenecek çok daha kaliteli filimler var , ki onalar bile zor vakit ayırıyorum ... istiklal marşını bilmemek ile karşilaştirmani ise talihsiz bir karşılaştırma olarak kabul edip birşey demiyorum yoksa denecek çok şey var ( bu ülkede bazı değerler bu kadar mı düştü ya !!!! )[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jenga81 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 asıl en komik yeri seydi baskan1n oglu makamdan ayr1l1rken:"Baba bi emrin varmi?" Baskan:"var ama sana verip zayii etmek istemiyorum."[signature][hline]JENGA RULEZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 eh 1283123. defa izledim valla :D[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar