SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şimdi şöyle ki elektro gitarın jack girişinin kablosu kopmuştu. Bende başka bi kablo alıp (ethernet kablosu) o jack girişine lehimledim ve gitarın içinden gelen kabloyla elektrik bandıyla yapıştırdım. Oldu fakat ses çok kirli birde amfiden overdrive'ı açtığımda ıslık sesi geliyor ve overdrive devreye girmiyor. Neyi yanlış yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 daha beter yaparsın aleti ugrasma bence daha fazla,yaptır bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 peki problemin ne olabileceği hakkında bir fikrin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Telleri ters bağlamışım ahaha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sana jack alayım hayrına. 5 ye te le lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 jack değil işte kopan, jackı soktuğun yeri gitarın içine bağlayan kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar