EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu veritabanları içinde ayrı ayrı codeclermi gerekiyor yaw :) bende access97 var(office 97 ile birlikte gelen) bi veritabanı dosyasını açmıyor tanınmayan veritabanı biçimi diyor nasıl açabilirim o veritabanını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 dosya uzantısı nedir?[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 .mdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sql server 2000 ile sıkıştırılmış bir veritabanı sanırım sql ile access de çalışıcak şekilde export edilmesi gerekiyor olabilir tabanın access ile hzırlandığına eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hayır emin değilim eğer dediğin gibiyse hangi program ile editleyebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sql server 2000 ile :) başka bir yolu varmı bilmiyorum www.sqlmag.com da bir acc alıp sorursan en geç 1 saat içinde cevap gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ok sağol sql server 2000 indirebilirsem bi onunla deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Access 2000 formatında yada daha yeni bir formatta save edilmiş olabilir. p.s:Bu arada sql 2000 ile sıkıştırılmış ne demek? [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet sanırım access 2000 formatında o yüzden 97 ile açılmıyor peki bunu açabilmem için illa 2000 mi lazım yoksa converter programlar varmı yada 97yi bi şekilde update edebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sıkıştırılmış diye bişey yok aslında ben öyle diyorum 3 5 tane daban birleştirilmiş bir dosya var şuan elimde garip bir şekilde yapılmış ben ayrıştıramıyorum import edince 4 tane ayrı daban geliyor 12gbyte lık bişey işte bunnarı bu hale getiren adama ben sıkıştırmış diyorum başka bir tabir aklıma gelmediğinden .mdb dosyası buda access kullanmıyorum ama sql serverda hazırlandığı için zaten direkte açılabiliyor burda rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar