Mix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ram+hdd alicam kalite/fiyat tavsiyede bulunabilir misiniz?. burdan ram fiyatlarina baktimda (256 mb alcam) OEM ler cokuygun fiyatta digerleri iki kat daha pahali nerdeyse. OEM iyimidir? ve hdd tavsiyesi bekliyorum yine fiyati uygun olan cinsten :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 öncelikle işlemcin ne ? SDram sayfasini vermişsin ama yeni boardlarin hemen hemen hiç biri sdram destekli değil , ya DDr yada RD destekliolar... öncelikle board seç derim , eger AMD sistem kuracaksan ( ki tavsiyem bu yonde ) Nforce 2 destekli bir board kap + 2x128 olarak al yani eş çift olarak al ramini (tek 256dan daha yüksek perf sağlıyo nforce2 nin özelliği bu ) DDR olur bu aletin rami .... Yok param var P4 yapicam diosan Dual'lı boardlardan kap , onlar da amd de nforce un yaptiğini p4 te yapiolar ... bu boardlar da RD yada DDR ram desteklio ... edit notu : yaw sen board alicam dememişsin ki :) neyse , oem alma derim ram için , başına iş açar , sonra bi sorunda garanti için gittiğinde adamlarla kapışmak zorunda kalirsin vsvs... HDD için ise , SAmsung alabiliosan al derim , neden dersen yeni samsunglar hem ufak hem sessiz hemde 3 sene garantili ( dierleri 2 ) üstelik 2-3 dolar daha ucuzlar [signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 February 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 amd 1000 islemci yok "param var p4 yapayim" demiyorum param olsa kalite/fiyat demem kalite derim :)). sagol tavsiyelerin icin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar