Raup Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu class hakkinda herhangi bi macro bilen varmi? kendi üzerimde kullanilan macrolar varmiş ama beceremedim... bilen warsa yardimlarini bekliyorum
Sin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 /im; /set imagedesign eye_colour 5 felam tarzinda biseylerdide /im dogruda 2nci yazdigimi tam hatirlamiyorum basinda /set varmiydi onuda hatirlamiyorum ama bu tarz bi macroydu..[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hair_color 16 yaparsan daha iyi olur dusuk skillerdede calisir 50 xp veriri butun id boyunca kullanacagin makro bu bazi renkler master oldugunda dahi yok milletin goz rengini deistirme bence[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Image design'ı kendi üzerinde hiç uğraşma derim... bi gönüllü bulup 1 gün sabahtan akşama accept mouse macrosuna bıraktırır kendinde sürekli muon gold ları kullanarak macroya bırakırsan sabah başlasan akşama biter...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Öne çıkan mesajlar