Raup Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu class hakkinda herhangi bi macro bilen varmi? kendi üzerimde kullanilan macrolar varmiş ama beceremedim... bilen warsa yardimlarini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 /im; /set imagedesign eye_colour 5 felam tarzinda biseylerdide /im dogruda 2nci yazdigimi tam hatirlamiyorum basinda /set varmiydi onuda hatirlamiyorum ama bu tarz bi macroydu..[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hair_color 16 yaparsan daha iyi olur dusuk skillerdede calisir 50 xp veriri butun id boyunca kullanacagin makro bu bazi renkler master oldugunda dahi yok milletin goz rengini deistirme bence[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Image design'ı kendi üzerinde hiç uğraşma derim... bi gönüllü bulup 1 gün sabahtan akşama accept mouse macrosuna bıraktırır kendinde sürekli muon gold ları kullanarak macroya bırakırsan sabah başlasan akşama biter...[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar