AkHiLLiuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 selam mıllet ben yenı sayılırım necro nasıl kasılır onu ogrenmek ıstıyom bana bunu anlatın bı zamet[signature][hline]ehuehuehue ben necro Alıntıla
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 necro büyüleri ile :D şaka bi yana forumlar başlıgı altında Ultima Online - OSI - buraya gir ve orada Necro topici altında aradıgın herşeyi bulucaksın hoş geldin Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 gıt bakkala bır tane seker bır ekmek al o zman olulerı dılırtme buyusu yapıyorsun tabı buyuculuk kıtabını aldı ısen onuda gelıyorsun benden alıyorsun :P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 NECROYUM BEN yaz 452 kere[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Alıntıla
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Akilyuss nasılsın yahu uzun zamandır göremedim seni yüzüklere hiç girmiyosun;) Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: ConspiratoR, 08 February 2004 02:41 tarihinde demiş ki: NECROYUM BEN yaz 452 kere ehehehe :lol: adam sızden yardım ıstedı[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.