AkHiLLiuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 selam mıllet ben yenı sayılırım necro nasıl kasılır onu ogrenmek ıstıyom bana bunu anlatın bı zamet[signature][hline]ehuehuehue ben necro Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 necro büyüleri ile :D şaka bi yana forumlar başlıgı altında Ultima Online - OSI - buraya gir ve orada Necro topici altında aradıgın herşeyi bulucaksın hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 gıt bakkala bır tane seker bır ekmek al o zman olulerı dılırtme buyusu yapıyorsun tabı buyuculuk kıtabını aldı ısen onuda gelıyorsun benden alıyorsun :P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 NECROYUM BEN yaz 452 kere[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Akilyuss nasılsın yahu uzun zamandır göremedim seni yüzüklere hiç girmiyosun;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: ConspiratoR, 08 February 2004 02:41 tarihinde demiş ki: NECROYUM BEN yaz 452 kere ehehehe :lol: adam sızden yardım ıstedı[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.