umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya ben ne güzel indirirken şarkıları birden dl linkini vermemeye başladı böle bi msg yazıyo terinde acaba limit falanmı var çünkü ben 4 full albüm indirdim mesaj düzgün çıkmadı ama mesajda 50 filan diyodu rusçaydı.[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 07 February 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 arada yapar öle bağlantı sıfırlanıyor bir anda ben de muzdaribim[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya indireyim dedim bazı albümleri canavar gibi çekiyo(adresi downlaod2....diye gidenleri) bazılarında gidiş sırası şöle 0-3-6-9-12-9-6-3-0 kb olarak gidiyo durmadan dalgalanma yapıyo özellkle dl aadresi download..... bi theatre of tragedy çekeyim dedim acayip dalgalanma yaptı sizdede yapıyomu böle dl ler flashget ile yapılmaktadır[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 09 February 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar