Mehanix-Norton Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 yaw şimdi bu oyun cıkacak serverlar açıldıgı zaman tum playerlar jedi olmak için feci sekilde kasıcak... tabii biz turkler olarak elimizden geldigince rp mizi yapacagız ama tabiki bir america lı gibi yabancı dil konusamayız bu dez avantaj bizim jedi olmamız için... -birde jedilar dvmlı seçilecekmi acaba yoksa belli bir sınırı var mı sayı olarak? -jedi olan biri jediligini kaybedebilir mi? rpsine dvm etmezse? -jedi olamadık dielim hiçde umidimiz yok olmak için yani rp yapamıyoruz... warrior olduk skillerimizi en yuksekte tuttuk... 10 kişilik bir orduyuz [atıyorum] bir jedi gelip 10 umuzada alabiliyor bildigim kadarıyla... tabi dark side olursak... -Olunce aynen res olup dvmmı ediyoruz? [yani skill ve stat kaybediyormuyuz yada benzeri birşey?][hline]Brotherhood of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 -Hayır. Jedi nüfusunu belli bir sayıda tutacak yapay ve gerçekçiliği olmayan bir sistem kullanılmayacak. Bunun yerine Jedi olarak oynayanların zamanla azalıp çoğalabileceği organik bir sistem tasarlanıyor. -Bunun hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı bildiğim kadarıyla -Jediların "God-like" olacağı konusunda bir kesinlik var gibi.. Yani değil 10, 3-4 tane Jedi Master'a rastlarsanız bile hepinizi rahatça alabilir (sanıyorum). Tabi büyük konuşmayayım ama bu biraz PvP bilgisine de bağlı. :) -Bu FAQ kısmında belirtildi: said: Belirli bölgelere Klonlama Tesisleri koyulcaktır. Eğer karakteriniz ölürse, karakteriniz en son bulunduğunuz Klonlama Tesisinde yeniden canlanıcaktır. Sigortalanmış bütün malzemeleriniz ve eşyalarınız canlandığınız gibi karakterinizin üstünde bulunacaktır. Sigortalamadığınız eşyalar ise sizi, veya izin verdiğiniz arkadışınız alana kadar ölmüş vücudunuzda kalacaktır. Sonuç olarak ölmeniz size sadece zaman ve klonlama işlemi için biraz para kaybettirecektir. umarım yardımcı olabilmişimdir.[hline]Where have you gone Master Windu? There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 03 Kasım 2002 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix-Norton Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 saol cold oldun:)[hline]Brotherhood of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix-Norton Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 peki pvp dedin sen ben dark side ım bir jedi geldi yanıma dielim yendim adamı pvp ile bunun bana ne yararları olabilir dark jedi olmamda yardımcı olabilir mi? :)[hline]Brotherhood of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 dark jedi olmak için force-sensitive olman gerekli herşeyden önce.. ilk olarak jedi sonra dark jedi olacaksın, yani direk dark jedi olmak yok :) eğer force sensitive değilsen, değil dark jedi, jedi olman hayal zaten :) yarar ise herhalde güzel bir loot yada skill artışı falan olacaktır bilinmiyor tam olarak.. yani bir jedi'ı yenmek kolay iş değil[hline]Where have you gone Master Windu? There is no Emotion, there is Peace. There is no Ignorance, there is Knowledge. There is no Passion, there is Serenity. There is no Chaos, there is Harmony. There is no Death, there is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix-Norton Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 yok yaw ben dark jedim demiyorum dark side dayım sadece duelde yendim dielim jedi yi[hline]Brotherhood of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2002 tabiki öle, ama oyundaki davranışlarına göre, oyundaki yaşamına göre, aldığın yeteneklere göre vs vs, güç varsa sende ortaya çıkıcak zamanla.bu yüzden herkez eşit :) artı en önemli şey jedi olmanın zor olduğu ve olduktan sora dahada zorlaşacağı :-) istediği gibi lightsaber sallamak isteyenlere jedi knight 2 tavsiye edio lucas, sora sölemedi demeyin :)[hline] Asferatum Narsila! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2002 Şöyle bişi var zaten jedi olan biri aha sen empire destekçisisin sen ölmelisin gibi bir şey yapamıyacaklar aksine pvp leri çok az olacak çünkü önce tüm barışçıl yolları deneyecek eger bunlar işe yarmazsa öldürmeden etkisiz hale getirmeye çalışacaklar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ahhh Ahhh nerden buldun bunu demeyin ... Server ilk acildiginda Jedi ile ilgili yorumlar cok komik.... Yani su andaki hali gordukten Sonra... Bu arada Hala Update Edior.... Sıkıldım da biraz tarihi bir gezi yapiim dedim kızmayın hemen...[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Oyun ilk çıktığında jedi hakkında böyle bilgiler vardı. sonuçta lucas episode III'ü çektikten sonra yeni bir filmle uğraşmayacak sw adına. dolayısıyla şimdi hazır hala rağbet varken swg deki playerların isteklerine göre herşeyi düzenliyorlar ki oyuncular oyunu bırakmasın, yeni oyuncular gelsin ve dolayısıyla kasası para dolsun, ileride çeşmenin akmayacağını biliyor çünkü. yoksa nerde görülmüş "master scout master CH ol seni yapacam bir jedi olacaksın ünlü" diyen Yoda? heh.. force sensitive lik doğuştan olan birşeydir aslında ama artık değişti herşey.. herneyse, sonuçta derin devlet meseleleri bunlar. bizlere ise oynayıp zevk almaktan başka birşey kalmıyor geriye.. :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yalnız 2002 tarihli bir konu heh. o zamanlar aralık ayında oyun çıksaydı (çıkışı ertelenmişti 6-8 ay kadar) ben de oynuyor olcaktım ne güzel..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Norak, 04 November 2002 02:21 tarihinde demiş ki: ... artı en önemli şey jedi olmanın zor olduğu ve olduktan sora dahada zorlaşacağı :-) istediği gibi lightsaber sallamak isteyenlere jedi knight 2 tavsiye edio lucas, sora sölemedi demeyin...[hline] Asferatum Narsila! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak Ehm, her şey bi kenara burası hakikaten doğru. Beyaz her gün şikayet edio "Abi bırakın açmayın slotunuzu, işkence bu" diye... 8-)[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar