kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyi gunler ,,, beyaz ile irtibatı olan varsa soyleseniz de buraya bi gelebilirmi? veyahut nasıl irtibata gecebilirim ? neler yapıyor hala l2 oynuyor mu tanıyanlar dan bi yardım lutfen :D tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SherifTR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ben söyledimde hala teşrif etçek buraya beyefendi. Bu ara Hindemitte kastığı OL sini bartz a getirme çabasında. İtemlerini satmaya uğraşıyo sanırım orda. Bi yandanda bartzda dwarfa tyrant sub kasiyo. Yaza büyük ihtimal tyrant i main yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hocam ben oyuna giremiyorum su aralar dolasıyla beyaza ile gorusemiyorum,tarkan seni cok ozlemis derseniz kendilerine,beni cok mesut edersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eger tahmin ettigim beyaz ise (swg, eq2 ve wow daki beyaz) bendende selam soyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Vaay guru nasıl gidiyor Conan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oyun gelmediki daha beliyoruz siparisleri ayrica bu aralar web isleri yogunlasti onlarla ugrasiyorum paso oyunda oynayamiyoruz. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar