Narsil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sağda solda (Swg forumları, burası vs...) görüyorum herkes Dark Jedi Master kestik, doğradık rekor itemler çıktı diyor. İdeal bir Dark Jedi Master Kesme Grubu(süper tanım oldu) nasıl kurulur, dikkat edilmesi gereken şeyler nedir bile birisi varsa cevaplasın lütfen. [Bu mesaj Narsil tarafından 06 February 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Herbıseyden Lazım :) Butun Karakterlerı Topla ole gıt kesmeye...[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ..bolca rifleman, bolca swordsman, bir miktar da teras kasi..[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yaf benim sorumda şu olcak: Dark Jedi Medallion boyna takılmaktan başka ne işe yarar?[signature][hline]Bowabe's SWG profile in Bria Galaxy: Role Player / Grenadeer, CH / Guild: KrAyT BusterS May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bı ıse yaramaz :D[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hani boyuna taktıındada görünmüo ahaha[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bi doktor-cm bi kaç commando yeterli imperial prisonda at-st ve stormtrooperlar sayesinde çok kısa sürede öldürebilirsin bu bahsettigim grupla[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bitane master sharpshooter-cm bitane master doctor-cm bitane commando birde master brawler-tka-fencer i olan biri da olur tabi valla yeter bu dordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yaw melee charin master jedi npc ye sansi oluo mu? jedi knight degil jedi "master" ?? zamk gibi yapisiyo jet gibi kosuyo choke tu draindi saberdi special hit idi 350-450k ham 90 resist heavy armor hani master tka doc ta olsa arkasinda hakkaten dayanir mi? mind pool vb... yada dayandi mi? deneyen varsa hani..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 master brawler ise dayanir. master sw+master brawler ve master pike+master brawler canyon krayti solo alir cok rahat ama dark jedi knight icin bilemiycem. Alamaz diyenler icin /tell vanthoi :p[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 warcry tissue ile ilginc olur :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ..force crystal hunterlar bile area choke-drain yapiyor..2-4 kisi yeter diyen arkadaslara 10 sn omur biciyorum.[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 40metreden fazla yaklaşılmazsa force sorun olmuyo 2 rifleman bile devamlı kaçarak oldurebiliyo ama uzun suruyo çünkü sürekli koşmuyo jedi genelde 10-15 sn koşuyo sonra yürümeye başlıyo o arada mesafeyi tekrar 60 metreye çıkarınca tekrak koşsada bi sorun olmuyo pek[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eet menzil 40m ustu tutulursa np ama merakim iste melee bi charin jedi "master" a (arkasinda destek bile olsa) bisi yapip yapamayacagi... neyse deneriz olmadi eheh[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Dun prisonda jedi avlarkan bi master teras kasi geldi.Bana yardim edip edemiyecegini sordu.Bende tabiki sevinirim dedim.Meditasyon yapti , jedi ye dogru kosup girismeye basladi , 10 sn sonra incap oldu. :)) Buffliydi kendisi bu arada , ben gormedim ama soledigine gore 8k dmg vurmush :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bu nedir :p dyna boss mu unique mob gibi bisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar