Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 selam dell xps m1330 laptop kullanıyorum. son zamanlarda cihazda epeyde ısı problemi yaşıyorum (son 2 aydır). dizlerimin üstüne cihazı pantalonsuz koymam mümkün değil o derece ısı yayıyor. alt kısmını elimle ellediğimde ise elimi yakacak bir sıcaklık alıyorum. ek olarak fan sürekli son derece calısıyor, halen sogutamıyor. sıcaklığı en çok hissettiğim bölge ise touchpad. padin sol tarafında ise harddisk var. yani anlamadım, neden böyle ısınıyorki? teknik servise götürmeyi düşünüyorum, onun dışında bu problemi başka yöntemlerle çözebilirmiyim? buda ısı değerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 fanları tıkanmış olabilir. sıcaklığı dışarı atamıyordur.. acıp bi temizlik yap istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok fanlara bakıyorum gayet temiz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 biosu güncelle fanlarda sorun yok diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çok aşırı sıcak degil de benim laptop da saglam ısınıyor hatta hdd yanma aşamasına geldiginden otomatik kapatıyor kendisi o yuzden gittim bir adet coolermaster notepal aldım memnunum şuan ki bu yaz sıcaklarını atlatmanın tek yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dün gece yatmadan bios update yaptım bakalım. bugün ısınacakmı. bu arada dyna kalbinmi temiz ne, dün gece ggdan fotoğrafını koyduğun cihazın siparişini verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Laptop icin speedfan cok saglikli bir program degil. Notebook Hardware Control adli programi tavsiye ederim bu is icin. http://www.pbus-167.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Problem çözüldü, çözüldü dediğim şöyle oldu. Dell, İrlanda ana bölgesini aradım, oradan bir yetkiliye bağlanıp problemi açık açık anlattım. Bunun haricinde birkaç problem daha vardı. Sonra beni 1 saati aşan bir test yapmamı söylediler, beraber uzun uzun yaptık. Memory slot testine gelince yarısında bir hata aldım ve kodunu söyledim. Cihazın yenisi ile değiştirilmesine karar verildi. 4 gün sonra dell türkiye yetkililerinden biri gelip T9300 olan model ile artık üretimi durmuş benim t7500 olan cihazımı alıp gidecek :) Sağol, Dell Sağol :) edit: smile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ohaaa.. Mayhem sen daha once de boyle değiştirmeler yapmıştın di mi.. cihaz değişimi.. forum açmıştın hatta.. olm açma demedim mi sana bi daha böyle forum.terlik gelecek bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet hp firması desktop pc değişimi yaptılar sonra ise sony psp fat cihazımı alıp psp slim verdi falan. dellde de yaşadım artık bunu, güzel oldu evet. edit: böyle klavyenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 mayhem bidaha elektronik bi cihaz alırken sende ne varsa onu alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 inşallah wled ekranlı yollarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yeni cihaz gelmişti, oda arızalandı. servise gönderdim bu sefer 30 iş günü içerisinde arızasını gideremediler. bende iadesini talep ettim artık, ödediğim parayı geri alacağım. bir vaio almayı düsünüyorum 2700 ytl civarında, hangi modelleri tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kısır eder adamı dikkat etmek lazım eheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 servise götür. kesin arızalı çıkar, yenisini verirler. hatta üst modelini. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 son mesajımı okumadan ilk mesaja cevap yazmak güzel birşey tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yalan söylemiyim, sadece başlığa ve kimin açtığına baktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar