quamor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 yaw deminden beri ttnetin sitesi yada baska sitelere baglanirken sunucu bulunamadi autosearch calisiyo . anlamadim. ama paticigi aciyo ? bide www.telekom.gov.tr yaziyorum explorer gov.tr.com.tr gov.tr.net.tr felan deniyo nedir?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: quamor, 08 February 2004 22:22 tarihinde demiş ki: yaw deminden beri ttnetin sitesi yada baska sitelere baglanirken sunucu bulunamadi autosearch calisiyo . anlamadim. ama paticigi aciyo ? bide www.telekom.gov.tr yaziyorum explorer gov.tr.com.tr gov.tr.net.tr felan deniyo nedir? Delircemmmmmm ! aynısı ban oluo bazı siteler açılıo bazıları açılmıo çıldırcammmm ![signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ankara ben sen demi? istanbulda bayadir vardida ankarada ilk defa rastladim.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 su anda bende bi sorun yok cok guzel calısıyor[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yok istanbul[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 acep modemi acip kapasak devamli. iyi bi netice yakalarmiyiz?[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 diğer topik e yazdm çözümünü[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 adsl olup da swg yada ne blm uo yu falan yurtdışından oynayan war mı ? yani 256 adsl ile kablodan aldıımdan daha ii ping alabilir miyim ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 thx rahan..[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Kesinlikle alamazsın sly.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 swgde 200len 230arası ping alıyorum kabloylan siz nekadar alıyorsunuz bilmiyorum bunun yanında adslyi genel bir kavramda kötü diye algılamayın bölge bölge cok iyi bölge bölge çok kötü.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar