Juba Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Selam. Bu saatte sc konusu açtığım için manyak olduğumu düşünebilirsiniz.Aksini düşünmeyin.Öyleyim.Sorunum şu;oynadığım oyun ile izlediğim replay neredeyse farklı.Oyunda yeniyorum.Eşsiz microlar yapıyorum(küçük boxer),replayi izlediğimde körüklemesine daldığımı ve botun beni ezdiğini görüyorum.Versiyondan mı kaynaklanıyor bilemedim ki.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Oynarken kendini fazla kaptırıyorsun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 uyusturucu madde kullanmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bilgisayara karşı oynarken aldıgın vidyoların repolaylerinde olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 böyle birşey banada olmuştu tam hatırlamıyorum warcraft yada starcraft mıydı ama olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Sadece bilgisayarda değil,bir tane Reach replayi izlemiştim.Oyunun yarısına kadar herşey gayet güzel.Sonra Reach işçilerini gönderiyor adamın baseine,hepsi ölüyor,adamın ekonomisi bitiyor ve oyunu kaybediyor. Neyse oynayalım bir ara.tunca,huun,dev ne ezerdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ben anlamadım, maytap mı geçiyorsun ciddi misin ama replerdeki o bozulmalar versiyon farklılığından. Yok oynadığın oyunun repi izlerken bahsettiğin durum varsa; oyuna kendini fazla kaptırıyorsun. oynarken kendini bir nada, bir boxer falan saanabilirsin. olabiliyor öyle bazen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben burdayım oynarım istediginiz zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Oyunun hemen bitiminde replay aldım. Adam neler yapmış bakayım diye izlediğimde ilk savaşta yenildiğimi gördüm. O noktadan sonra Juba was eleminated yazıyor. Buna rağmen replay 30dk daha devam ediyor ve nedense bot kendi kendine gelişiyor. Dalga da geçmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albatross Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Versiyon farklılığından değil sorunun. Benimde bir arkadaşımın başına gelmişti. Zergle 7 terran-bilgisayarı alıcam diye kastı sabaha kadar ve sonunda başardı yendi 7 bilgisayarı.[dronela işçileri çekerek ] Sabah millete replayi izlettik bi de baktık bi güzel tokat yemiş. Dalgamızıda geçtik tabi hadi ordan nereye yeniceksin 7 bilgisayarı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paralel evren,iki oyun aynı anda dönüyor aslında.Yendiğin yerde yenilebiliyorsun. Valla ciddiyim,Sc sonuçta bu sci-fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 BulletRide said: Paralel evren,iki oyun aynı anda dönüyor aslında.Yendiğin yerde yenilebiliyorsun. Valla ciddiyim,Sc sonuçta bu sci-fi muaha super yorum. :D bu arada replay sikintisi replay alma ilk eklendigi zamanlarda da oluyordu, kesinlikle bazen normal oynarken bi anda sen ya da karsidaki sacmalamaya basliyor kaliyorlar oyle. netten indirdigin replay sorunlu ise tekrar indirmeyi dene, ha kendin cektigin ise yapacak birsey yok ancak bu hatayi tekrarlamamasi lazim 50'de 1 bir olaydir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar