Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ralli okulu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TOSFED den eskiden mail gelirdi bununla ilgili arada sirada, ama su siralar yakinlarda bu tarz bi organizasyon yok.
Organizasyon diyorum cunku ortada bazi yerlerde oldugu gibi ileri surus teknikleri egitimi tarzinda sureklilik arz eden bi okul yok. Off sezonda bazi pilotlarin katkilariyla bir haftalik birsey organize edilip kisitli sayida kisiye gruplar kurularak hizli bi egitim veriliyor ardindan pilotluk veya co-pilotluk icin lisans basvurularini degerlendiriliyorlar.

Gelip gecici bir heves degilse TOSFED gozetmenligi icin yeni alimlar yapildiginda basvurmani oneririm. Bu sayede hem bu alandaki guncel haberler ve yeniliklerden uzak kalmamis olursun, hemde yarislarda gozetmen olarak bulunarak ve izlemekten daha fazlasini yapma imkanin olur. Cevrende sana bu alanda yol gosterebilecek onlarca insanin olacak olmasida cabasi tabiki.
Mesaj tarihi:
Soyledigim gibi bunlar sureli organizasyonlar ve de lokal klupler ve gozetmen kurullari araciligiyla tosfed tarafindan duzenleniyor.

Esh in verdigi linkteki seminer 2008 yili ocak-subat-mart icin gecerli bi seminerdi, zaten motorsporlari sezon icinde bu tarz birsey bulmak imkansiz, off sezonu beklemek gerekiyor.

En iyi ihtimalle ekim-kasim gibi tekrar bisey olabilir diyorum, ayrintili bilgi icin tosfed e mail atin en iyisi.
  • Yeni Oluştur...